Jucăm pentru PROFIT: Ai aici BILETUL ZILEI propus de PARIURI1X2.RO!

Sansa zilnica la castig este oferita de redactia site-ului www.pariuri1x2.ro, prin intermediul biletului zilei. Vezi propunerea de astazi!

23 mai 2017, 08:16
Jucăm pentru PROFIT: Ai aici BILETUL ZILEI propus de PARIURI1X2.RO!

Biletul zilei

Cota pe un succes al gazdelor in Timisoara – Pandurii a scazut enorm in ultimele 24 de ore, insa, chiar si in aceste conditii, inca mai putem profita. Mizam pe victoria trupei lui Ionut Popa, dar “acoperit”: 1 cu handicap 0.
Ramanem in Romania si pentru a doua selectie de pe biletul zilei, dar coboram o liga. Sepsi lupta pentru promovarea directa, iar meciul de pe teren propriu cu Braila, trupa fara obiectiv in acest final de stagiune, ii poate aduce un succes vital, al 20-lea stagional si al 13-lea in 16 meciuri acasa!

Pariem si in esalonul secund din Suedia. GAIS – Gefle este o partida ce opune formatii cu grave carente defensive. Drept dovada, in doar 8 etape, GAIS, oarecum surprinzator, favorita la victorie in acest joc, a primit deja 21 de goluri! Mizam si noi pe un duel spectaculos: peste 2 goluri asiatic (daca in meci se inscriu exact 2 goluri, avem miza returnata).

CITESTE SI:

Biletul zilei

15:30 Sepsi – Braila, 1
20:00 GAIS – Gefle, peste 2 goluri asiatic
20:30 Timisoara – Pandurii, 1 cu handicap 0

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.