Judecătoarea care L-A ARESTAT pe Mircea Băsescu, la SPITAL după un ACCIDENT DE MAŞINĂ

Brânduşa Gheorghe, judecătoarea de la Tribunalul Bucureşti care a dispus arestarea preventivă a lui Mircea Băsescu, a fost implicată, miercuri, într-un accident rutier. Judecătoarea a ajuns la spital cu dureri de spate.

23 iul. 2014, 10:40
Judecătoarea care L-A ARESTAT pe Mircea Băsescu, la SPITAL după un ACCIDENT DE MAŞINĂ

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Unirii, chiar în faţa instanţiei la care lucrează Brânduşa Gheorghe. Judecătoarea, aflată la volanul maşinii sale, a vrut să vireze la stânga, însă nu s-a asigurat şi a fost lovită lateral de un alt şofer care venea din spate.

„Pe Bulevardul Unirii a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme. Potrivit declaraţiilor martorilor, unul dintre conducătorii auto, şi anume o femeie, nu a acordat prioritate, fapt pentru care s-a ajuns la această coliziune”, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Diana Sarca.

Brânduşa Gheorghe a fost transportată la spital, după ce a acuzat dureri de spate.

Tribunalul Bucureşti a decis, pe 20 iunie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Mircea Băsescu, pentru trafic de influenţă, şi a lui Marian Căpăţână, pentru complicitate la această infracţiune. Pe 14 iulie, Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost trimişi în judecată, în stare de arest, dosarul fiind judecat la Tribunalul Constanţa.