Jupiter a intrat în Scorpion. Efectele vor dura până în 8 noiembrie 2018. Află cum te afectează

Momentul intrarii lui Jupiter in Scorpion pe 10 octombrie 2017 este escortat de acele aspecte stresante, cu grad fix, ce s-au resimtit in lunile august si septembrie, cu alte cuvinte, de ceea ce am fugit de aia nu scapam. Efectele se vor simti pana in 8 noiembrie 2018.

12 oct. 2017, 20:33
Jupiter a intrat în Scorpion. Efectele vor dura până în 8 noiembrie 2018. Află cum te afectează

Jupiter in Scorpion pentru Berbec

incepand cu luna Octombrie 2017 nativii Berbec se vor confrunta cu propriile slabiciuni, instinctul sexual se va amplifica, Jupiter va fi plasat in casa a VIII-a, a relatiilor intime, si ii va transforma pe acesti nativi in persoane irezistibile. Berbecii vor fi favorizati pentru a primi bani, vor intui ce este de viitor din punct de vedere profesional, pot sa intre si in posesia bunurilor altora pentru a le gestiona, pot face investitii bune. Dorinta de a va depasi propriile limite va fi mare, pe toate domeniile vietii se va observa o imbunatatire. Sfarsitul anului 2018 poate totusi sa atraga atentia asupra sanatatii. Situatia financiara se va transforma in favoarea voastra prin casatorie, mosteniri, asigurari sau castiguri neasteptate. 

Jupiter in Scorpion pentru Taur

Intrati intr-o perioada de reforma generala, pana in luna Mai anul viitor va acomodati cu schimbarile aduse de Jupiter in casa a VII-a, a casatoriei. Dupa ce va intra si Uranus in Taur veti vedea ca veti manifesta o dorinta de a va transforma, de a fi mai deschisi la provocari.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO