Jurnaliştii Cartianu şi Ciocăzanu, tamponaţi în trafic de senatorul PSD Florin Cârciumaru

Incident în trafic duminică, pe raza judeţului Gorj. Maşina condusă de senatorul PSD Florin Cârciumaru a lovit autoturismul în care se aflau cunoscuţii jurnalişti Laurenţiu Ciocăzanu şi Grigore Cartianu. Tamponarea a avut loc la Bălceşti, la orele amiezii.

RomaniaTV.net
24 iun. 2018, 14:49
Jurnaliştii Cartianu şi Ciocăzanu, tamponaţi în trafic de senatorul PSD Florin Cârciumaru

Laurenţiu Ciocăzanu şi Grigore Cartianu au fost la sfârşitul săptămânii acasă, în Gorj, unde au participat la Festivalul RomânIA Autentică de la Hobiţa. Duminică au plecat spre Bucureşti, dar au făcut o oprire neprevăzută la Bălceşti, comuna Bengeşti Ciocadia.

Asta după ce maşina în care se aflau cei doi jurnalişti a fost izbită din spate de autoturismul condus de senatorul PSD Florin Cârciumaru. Cartianu povesteşte că la volan era prietenul lui, Laurenţiu Ciocăzanu, care a frânat, după ce i-a ieşit brusc în faţă un cârd de gâşte. Din spate venea maşina lui Cârciumaru, care nu a putut frâna în timp util, scrie pandurul.ro.

Şoferii au convenit să declare tamponare şi chiar s-au fotografiat după incident. Maşina lui Cârciumaru este ceva mai şifonată. Cartianu a povestit că au mai avut un incident similar la Bruxelles, când au fost loviţi din spate de un şofer rus. „Asta este, ruşii şi PSD-ul ne lovesc pe la spate”, a glumit Cartianu.