Jurnalistul Dan Andronic, pe listele PMP la alegerile parlamentare din luna decembrie

Cunoscutul jurnalist Dan Andronic va fi figura pe listele Partidului Mişcarea Populară, pentru Camera Deputaţilor, la alegerile parlamentare din decembrie 2016.

26 oct. 2016, 14:45
Jurnalistul Dan Andronic, pe listele PMP la alegerile parlamentare din luna decembrie

Dan Andronic este candidatul numărul 1 al Partidului Mişcarea populară pentru listele de deputaţi din judeţul Giurgiu. Cunoscut jurnalist, patron al ziarului Evenimentului zilei și al revistei economice Capital şi consultant politic, Dan Andronic este un apropiat al fostului preşedinte Traian Băsescu, iar propunerea de a candida a venit chiar la propunerea fostului şef al statului.

Citeşte şi ALEGERI PARLAMENTARE 2016. USR a anunţat membrii Guvernului care vor candida la alegerile pentru senatori şi deputaţi

Marți am primit oferta de la Traian Băsescu. Am avut la dispoziție o oră ca să mă decid dacă accept oferta pentru locul 1 la Camera Deputaților, pe listele de la Giurgiu. Mi-a spus că nu e un fotoliu sigur, ci că e un loc cu bătaie. I-am zis că, de când ne știm ne tot batem, așa că ne mai batem o dată.

Nu am de gând să renunț la pasiunea mea – gazetăria și îmi voi scrie editorialele direct din Parlament. Primul proiect la nivel național va viza revigorarea presei și a culturii, în special a vânzărilor de carte. Iar pentru Giurgiu, sunt atât de multe de făcut…„, a declarat Dan Andronic, pentru evz.ro.