JUVENTUS TORINO – REAL MADRID 0-3. Show Ronaldo în Champions LEAGUE VIDEO cu golul fabulos al lui Cristiano

Real Madrid a câştigat cu 3-0 prima manşă cu Juventus din sferturile Ligii Campionilor şi e aproape calificată în semifinale. Cristiano Ronaldo a fost omul meciului, portughezul fiind aplaudat de tot stadionul la Torino    

03 apr. 2018, 16:29
JUVENTUS TORINO – REAL MADRID 0-3. Show Ronaldo în Champions LEAGUE VIDEO cu golul fabulos al lui Cristiano

JUVENTUS TORINO – REAL MADRID 0-3. După un meci magistral făcut de Cristiano Ronaldo, Real Madrid s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Juventus și e 99% calificată în semifinalele Ligii.

Starul portughez a deschis scorul după doar 3 minute, finalizând perfect pasa lui Isco.

Real își putea majora avantajul până în pauză, dar șutul bombă al lui Kroos a lovit bara transversală.

Recitalul lui Ronaldo a continuat în minutul 64. De data aceasta, Cristiano a înscris un gol de-a dreptul senzațional. Carvajal a centrat din lateral, iar portughezul a înscris printr-o foarfecă de excepție. Imediat, acesta a primit un standing-ovation din partea întregului stadion

JUVENTUS – REAL MADRID 0-3, dubla Ronaldo, gol Marcelo Dybala a fost eliminat 

Golul fabolos al lui Ronaldo AICI

 

 

Min. 55: Lovitura liberă executată de Dybala este deviata şi trece puţin alăt

JUVENTUS TORINO – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. 

ECHIPE 

Juventus (4-4-2): Buffon – De Sciglio, Barzagli, Chiellini, Asamoah – Douglas Costa, Bentancur, Khedira, Alex Sandro – Dybala, Higuain

Real Madrid (4-3-3): Keylor Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Casemiro, Kroos, Modric – Isco, Benzema, Cristiano

Juventus are două încercări pentru a-şi lua revanşa în urma finalei din 2017. Atunci, Real Madrid a depăşit-o la toate capitolele pe ”Bătrâna Doamnă” şi a câştigat pentru a 12-a oară trofeul Ligii Campionilor. S-a terminat 4-1, într-o partidă în care ”galacticii” şi-au demonstrat superioritatea.

Pentru partida de la Torino, Max Allegri nu se va putea baza pe Benatia şi Pjanici, suspendaţi, şi sunt semne de întrebare şi în privinţa a altor trei fotbalişti: Mandzukici, Bernardeschi şi Alex Sandro. De cealaltă parte, Zidane nu are nicio problemă de lot şi va ataca partida cu cea mai bună versiune a Realului.

JUVENTUS TORINO – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. SITUAŢIA DIN CAMPIONAT

După 30 de etape, Juventus este pe primul loc în Serie A şi se pregăteşte pentru un nou titlu de campioană. Torinezii au reuşit o revenire fantastică şi au profitat din plin de paşii greşiţi pe care Napoli i-a tot făcut în ultima vreme.

De partea cealaltă, Real Madrid a trecut campionatul în plan secund. Conştient că nu se mai pot bate cu Barcelona pentru câştigarea titlului în La Liga, Zidane şi-a focusat toată atenţia pe Liga Campionilor, obiectivul cel mai important din acest final de sezon.

JUVENTUS TORINO – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. CUM AU AJUNS ÎN SFERTURI

Juventus s-a calificat în sferturi după o ”dublă” extrem de dificilă cu Tottenham. A fost 4-3 la general, dar italienii au suferit teribil în ambele manşe. Mai mult, calificarea din Anglia a fost tranşată în doar trei minute, după sclipirile lui Higuain şi Dybala.

Real părea să fie victimă sigură cu PSG, dar ”galacticii” s-au calificat într-un stil de mare campioană. Madrilenii au suferit doar o singură repriză (prima, la Madrid), iar în celelalte trei au dominat-o copios pe PSG. Un 5-2 la general pentru Ronaldo şi compania în faţa unei formaţii care visa la supremaţie în Europa, în 2018.

Real Madrid a învins-o pe Juventus în două finale ale Ligii Campionilor. Prima dată, în 1998, când un gol al lui Predrag Mijatovic a readus cel mai important trofeu continental la Madrid după 32 de ani. A doua oară, în sezonul trecut, când echipa lui Zinedine Zidane s-a impus cu 4-1 la Cardiff.

În schimb, „Bătrâna Doamnă” a câştigat ultimele 4 duble eliminatorii. Dominaţia torinezilor a început în sezonul 1995/96, când echipa antrenată atunci de Marcello Lippi a revenit după 0-1 la Madrid şi a mers mai departe datorită succesului cu 2-0 de acasă, pentru ca apoi să cucerească trofeul, ultimul din istoria clubului.

Au urmat semifinala sezonului 2002/03, tranşată de Juve în favoarea sa cu scorul general de 4-3 (1-2 şi 3-1), şi dubla din optimile sezonului 2004/05, când italienii au mers mai departe printr-o victorie cu 2-0 în prelungiri pe teren propriu, după ce au pierdut meciul tur cu 1-0.

În fine, în semifinalele sezonului 2014/15, formaţia pregătită de Max Allegri s-a impus cu 2-1 pe teren propriu, apoi a remizat pe Santiago Bernabeu, scor 1-1, pentru a se califica în finala pierdută ulterior cu FC Barcelona (1-3).

Ultima oară când Real Madrid a eliminat-o pe Juventus s-a întâmplat în sezonul 1986/87 al Cupei Campionilor Europeni. În oprimile de finală, ambele şi-au câştigat partidele de acasă cu 1-0, dar spaniolii au mers mai departe în urma loviturilor de departajare.

Din punct de vedere cronologic, prima dublă eliminatorie dintre Real şi Juventus s-a disputat în sferturile CCE ale sezonului 1961/62, când madrilenii s-au calificat după rejucare.

Programul turului sferturilor Champions League

Marți, 3 aprilie, ora 21:45

Juventus Torino – Real Madrid
FC Sevilla – Bayern Munchen

Miercuri, 4 aprilie, ora 21:45

FC Barcelona – AS Roma
Liverpool – Manchester City

Aproape o treime din meciurile din acest sezon al Ligii Campionilor au fost dezechilibrate şi s-au încheiat la o diferenţă de cel puţin trei goluri, relevă un studiu al CIES Football Observatory, citat de Reuters.

CIES Football Observatory a analizat rezultatele din 29 de competiţii europene: 27 de campionate naţionale, Liga Campionilor şi Europa League. Potrivit studiului, numărul meciurilor „foarte dezechilibrate” a crescut în 20 din aceste competiţii în raport cu sezonul trecut.

„Această analiză arată tendinţa generală spre un dezechilibru competiţional în fotbalul european”, menţionează studiul.

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a afirmat că lipsa echilibrului competiţional este cea mai mare problemă a competiţiilor europene intercluburi.

Liga Campionilor este dominată tot mai mult de câteva cluburi de top, iar numeroase campionate sunt dominate autoritar de o echipă, cum se întâmplă în Germania, unde Bayern Munchen este practic sigură de câştigarea celui de-al şaselea titlu consecutiv.

Studiul CIES arată că în Champions League se întâlneşte cel mai mare procent al meciurilor încheiate la diferenţă de cel puţin trei goluri: 29,5%, faţă de 21% în aceeaşi etapă a sezonului trecut.

În cele cinci campionate mari ale Europei, cel mai ridicat procent se întâlneşte în campionatul Angliei, 21,9%, iar cel mai mic în cel al Germaniei, 11,1%, în scădere cu 5,6% faţă de stagiunea trecută, în ciuda faptului că Bayern a reuşit multe victorii la scor. Procentul este de 19,8% în Serie A, 17,9% în La Liga şi 17,6 în Ligue 1.

Procentul meciurilor dezechilibrate din Europa League este destul de redus, de 16,1%. Potrivit studiului, cele mai puţine întâlniri dezechilibrate sunt în campionatul Rusiei, 10,5%.

În ce priveşte campionatul României, procentul este de 13,9%, în creştere cu 6,2% faţă de sezonul precedent.