KAZAHSTAN-ROMANIA: Tricolorii au fost jefuiţi la Astana. Li s-au furat bani şi telefoane

KAZAHSTAN-ROMANIA: Mai mulți jucători ai naționalei au fost jefuiți în Kazahstan. Lor li s-au furat din camerele de hotel bani iar maseurul naționalei a reclamat că i-a dispărut tableta. România întâlnește de la ora 19:00, în deplasare, naționala Kazahstanului, în al treilea meci al grupei E contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din Rusia 2018.

11 oct. 2016, 11:10
KAZAHSTAN-ROMANIA: Tricolorii au fost jefuiţi la Astana. Li s-au furat bani şi telefoane

Probleme pentru tricolori înainte de KAZAHSTAN-ROMANIA. Conform informațiilor Dolce Sport, aproximativ 12 jucători „tricolori” au fost păgubiți în Kazahstan, printre aceștia fiind și Bogdan Stancu, Prepeliță și Chipciu. Jucătorii au reclamat că au pierdut sume între 50 și 300 de euro. 

Unul dintre maseurii naționalei a menționat că din cameră i-a dispărut tableta pe care o avea. Administratorii hotelului verifică înregistrările video pentru a vedea care sunt vinovații. 

KAZAHSTAN – ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE. LIVE STREAMING TVR 1. Cum arată echipa lui Daum UPDATE: Ninge la Astana

„Tricolorii” au efectuat chiar azi un antrenament în holul hotelului unde sunt cazați în Kazahstan. România întâlnește în această seară, de la ora 19:00, naționala Kazahstanului, în al treilea meci din preliminariile pentru CM 2018.

Meciul de la Astana se anunță unul greu pentru naționala lui Daum. În capitala Kazahstanului vor fi 0 grade Celsius la ora meciului, dar acoperișul stadionului va fi tras în timpul partidei. Mai mult, România va evolua cu formația Kazahstanului pe un teren artificial, neobișnuit pentru elevii lui Daum. 

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Portugalia cu Manuel De Sousa la centru, Ricardo Santos și Alvaro Mesquita asistenți, rezervă fiind desemnat Fabio Verssimo.

KAZAHSTAN – ROMANIA LIVE VIDEO: Meciul se joacă pe un gazon posibil cancerigen

„Tricolorii” evoluează în meciul din Astana după victoria clară din Armenia, scor 5-0. În primul meci al grupei, România a remiat pe teren propriu cu Muntenegru, scor 1-1. 

Kazahstan a pierdut ultima partidă din preliminarii cu Muntengru, în deplasare, scor 0-5. În primul meci, naționala Kazahstanului a remizat cu Polonia pe teren propriu, scor 2-2.

România nu a înfruntat până acum Kazahstanul, formația pregătită de Talgat Baisufinov participând pentru prima dată în preliminariile europene contând pentru CM 2006. 

Reprezentativa României a înregistrat şase meciuri oficiale consecutive în deplasare fără înfrângere: ultimul eşec a fost în Grecia, în noiembrie 2013, la barajul pentru CM-2014.