Kira Hagi a luat lecţii de respiraţie. Fiica „Regelui” voia să devină cântăreaţă

Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi s-a pregătit pentru o carieră de cântăreață, înainte de a pleca la facultate, în America. Ea a luat cursuri de respirație la şcoala Crinei Mardare și revine periodic în studioul artistei, când se întorce în vacanţe în România.

23 mart. 2016, 10:49
Kira Hagi a luat lecţii de respiraţie. Fiica „Regelui” voia să devină cântăreaţă

Kira Hagi este studentă în anul doi la New York Film Academy, unde se pregătește pentru o carieră la Hollywood. Înainte de a deveni actriţă, Kira și-a dorit să devină cântăreață, pregătindu-se în urmă cu câţiva ani la școala Crinei Mardare.

Citeşte şi FABULOS! Gică Hagi PLESNEŞTE de mândrie. Fiica lui…

A fost, într-adevăr, și a luat cursuri de respirație și a fost apoi la studio, unde a înregistrat niște piese. Nu erau compuse special pentru ea, ci niște cover-uri. Mi s-a părut un pas bun pentru orice tânăr care vrea să devină artist bun. Chiar și pentru o viitoare actriță studiul muzicii și exercițiile de voce și de respirație sunt benefice. Acolo, în SUA, americanii vor actori cu multiple talente; care știu să cânte, să danseze, etc„, a spus Crina Mardare, pentru Libertatea.

În prezent, Kira Hagi studiază actoria la New York, ea fiind admisă la universitate cu o bursă ce echivalează taxa anuală, de 36.000 de dolari.