FABULOS! Gică Hagi PLESNEŞTE de mândrie. Fiica lui…

Fiica lui Gică Hagi, Kira, a fost admisă la prestigioasa şcoală americană NYFA. Tânăra a povestit într-un interviu pentru urban.ro ce i-a adus pasiunea pentru actorie, într-o familie în care sportul este la loc de cinste.

RomaniaTV.net
01 nov. 2014, 14:20

Kira Hagi se vede deja actriţă şi poate chiar regizor, mai ales că acum a fost admisă la New York Film Academy. Mai mult, fiica Regelui Gică Hagi va beneficia şi de o bursă. „Terminasem auditia in Londra pentru NYFA, au venit la mine si au zis „uite, o sa mai vorbim, o sa ne mai vedem”. Am iesit, m-am uitat la mama in ochi si m-a intrebat „cum a fost?”. Am zis „hai sa iesim”, am iesit si am inceput sa dansez de fericire, am dansat. Nu stiam ca o sa ma contacteze si o sa imi dea si o bursa dar am fost fericita ca au zis ca ‘mai vorbim”. Si cand am auzit anuntul cu bursa eram acasa si am inceput sa dansez din nou”, a povestit Kira despre momentul în care a primit vestea.

Fiica celui mai cunoscut şi valoros fotbalist român din toate timpurile spune că pasiunea pentru teatru şi interpretare se trage din copilărie, când, citind, simţea nevoia să facă scenete din povestioarele sale preferate: „Citeam povestioara şi luam fiecare personaj. Fiind patru, eu cu fratele meu şi cei doi verişori, îi puneam la treabă. Fiecare avea jobul lui, fiecare era actor, însă fiecare avea părticica lui şi în spate. (…) Iar eu eram un fel de regizor”.

Citeşte şi Fiica lui Hagi, şansele să reuşească în actorie, în America: Acolo, pilele funcţionează mai tare decât la noi

„Am incredere ca o sa pot sa fac ce vreau, sa devin actrita, regizor si orice in domeniul acesta cu ajutorul familiei, sa ma sustina emotional pentru ca e greu, e un domeniu vast, e un business imens la nivel international. Si vreau sa intru in lumea asta. Ca sa intri in lumea lor ai nevoie de suport emotional si moral, cel mai mult”, a mai povestit Kira Hagi, care a început să studieze teatrul în urmă cu şase ani, cu profesorul Filip Ristovski.