Klaus Iohannis are un nou purtător de cuvânt: Mădălina Dobrovolschi, fostă Puşcalău

Klaus Iohannis a anunţat miercuri noul purtător de cuvânt al său, funcţie rămasă vacantă după plecarea scriitoarei Tatiana Niculescu Bran în aprilie 2015.

31 aug. 2016, 15:23
Klaus Iohannis are un nou purtător de cuvânt: Mădălina Dobrovolschi, fostă Puşcalău

Mădălina Dobrovolschi, fostă Puşcalău, este noul purtător de cuvânt al preşedintelui, a anunţat Klaus Iohannis.

Mădălina Dobrovolschi este jurnalist, a lucrat la B1TV. Le-a luat interviuri lui Klaus Iohannis şi Victor Ponta, în calitate de candidaţi la Preşedinţie. 

Funcţia a rămas vacantă în aprilie 2015, când scriitoarea Tatiana Niculescu Bran şi-a dat demisia.

„Mă onorează această propunere, acest nou rol pe care mi-l asum începând cu această seară”, a declarat ea. „Ca jurnalist, am avut un crez pe care îmi doresc să îl port mai departe și în acest nou rol (…) — acela de a informa corect publicul. Cred că aceasta este misiunea noastră”, a spus Mădălina Dobrovolschi.

Ea a mărturisit că a avut nevoie de aproximativ două săptămâni în care să se gândească dacă acceptă propunerea pentru funcția de purtător de cuvânt.

„A fost o discuție undeva la jumătatea lunii august”, a povestit ea. „Este, până la urmă, și dorința mea, de a mă implica mai activ în ceea ce înseamnă prezența publică, pentru că îmi doresc să particip la ceea ce înseamnă schimbarea în bine a României”, a adăugat noul purtător de cuvânt al șefului statului.

Mădălina Dobrovolschi- Puşcalău are 32 de ani, este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a lucrat în presă de peste 10 ani. Puşcalău a fost cea care a moderat, la postul B1TV, confruntarea electorală dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta, în campania pentru alegerile prezidenţiale.

Ulterior, a demisionat de la B1Tv şi s-a angajat la postul public de televiziune, apoi a lansat şi o carte privind confruntarea electorală dintre cei doi -„Înfruntarea finală”.