Klaus Iohannis, prima reacţie după ce a fost huiduit la deschiderea Festivalului „George Enescu”

Klaus Iohannis a avut o primă reacţie după ce a fost huiduit, duminică seara, la gala de deschidere a Festivalului Internaţional "George Enescu". Totuşi, preşedintele nu a făcut referire la incidentul neplăcut pentru el, ci a scris pe Facebook doar despre eveniment.

RomaniaTV.net
31 aug. 2015, 07:28

„Deschiderea de ieri seară a Festivalului Internațional „George Enescu”, aflat la ediția a XXII-a, reprezintă un nou prilej pentru România de a-și promova cultura și spiritul, grație marelui nostru compozitor. Sunt convins că, timp de trei săptămâni, unul dintre cele mai importante evenimente culturale organizate la București va reuni mii de iubitori de muzică clasică, de acasă și din întreaga lume. Trebuie să redăm culturii, și educației deopotrivă, locul care li se cuvine într-o societate puternică”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au fost prezenţi, duminică seara, la deschiderea Festivalului „George Enescu”.

Iohannis a venit la deschiderea festivalului George Enescu după ce a blocat traficul pe Valea Oltului. Cu două ore şi jumătate inainte de sosirea in Capitală, coloana oficială a preşedintelui a trecut pe Valea Oltului, iar şoferii au fost obligaţi să aştepte în coloane uriaşe.

Carmen Iohannis, apariţie uluitoare la Festivalul George Enescu. Cum a venit îmbrăcată soţia preşedintelui

La Ateneul Român, Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis au avut parte de un moment neplăcut. Pentru prima dată, cuplul rezidenţial a fost huiduit. Imediat după ce au coborât din maşini, mai multe persoane aflate în faţa Ateneului au început să arunce vorbe grele asupra noului şef de stat. Oamenii sunt supăraţi că preşedintele ales are un interes mult prea mare pentru deplasări şi mai puţin pentru educaţie şi problemele românilor.

„Tot timpul e plecat afara. Educaţia nu e prioritara. Nu vreau sa exista prima doamna. Nu avem nevoie ca am avut Elena Ceausescu si Udrea. La puscarie, acolo ii e locul. L-a luat pe Predoiu? De ce caine de paza sa musamalizeze ce a facut in trecut… eu l-am huiduit si il mai huidui”, a spus o femeie supărată.