Klaus Iohannis nu se mai întâlneşte cu preşedintele SUA. Donald Trump şi-a anulat toate întâlnirile bilaterale

Preşedintele Klaus Iohannis nu va mai avea întâlnirea bilaterală cu preşedintele SUA, Donald Trump, anunţată pentru joi, la Bruxelles. Potrivit România TV, Donald Trump a anulat toate întâlnirile bilaterale pe care le avea programate pentru joi, inclusiv cea cu președintele Klaus Iohannis.

RomaniaTV.net
12 iul. 2018, 07:00

Întâlnirea bilaterală cu Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, era programată pentru ora 11, potrivit Administraţiei prezidenţiale.

Preşedintele Klaus Iohannis se află de miercuri la Bruxelles, unde participă la Summitul Alianţei Nord-Atlantice. Joi, şeful statului va participa la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic la nivel de Şefi de Stat şi de Guvern cu parteneri operaţionali „Resolute Support” şi posibili parteneri operaţionali

La finalul Summitului, Klaus Iohannis va susține o declarație de presă.

Preşedintele Klaus Iohannis şi omologul său american, Donald Trump, au mai avut discuţii şi în iunie 2017, când au şi susţinut o declarație de presă comună la Casa Albă. Tot anul trecut, preşedintele Klaus Iohannis a participat la recepţia tradiţională oferită de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, şi Prima Doamnă în onoarea șefilor de delegaţii participante la cea de-a 72-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU).