Klaus Iohannis se relaxează la un pahar de vin, după reuniunea Consiliului European din Malta FOTO

Președintele Klaus Iohannis a participat vineri, în Malta, la reuniunea informală a Consiliului European. Pe seară, după întâlnirile programate, şeful statului s-a relaxat la un pahar de vin.

03 feb. 2017, 21:44

Președintele Klaus Iohannis s-a aflat, vineri, în Malta, la reuniunea informală a Consiliului European, principalele teme de pe agendă vizând dimensiunea externă a migrației și pregătirea întâlnirii liderilor Uniunii Europene care va avea loc în martie la Roma.

Pe seară, şeful statului a fost surprins în timp ce lua cina în compania mai multor persoane. Într-o fotografie publicată pe Facebook, se vede cum Klaus Iohannis se relaxează în timp ce bea un pahar cu vin.

Președintele Klaus Iohannis a avut vineri o scurtă discuție înainte de reuniunea Consiliului European din La Valletta cu mai mulți lideri europeni, între care și cancelarul german Angela Merkel, conform imaginilor transmise de serviciul audiovizual al Comisiei Europene.

CITEŞTE ŞI: Klaus Iohannis: Liderii europeni sunt îngrijoraţi şi speră ca România să rămână ferm pe calea statului de drept