La Mănăstirea unde va fi îngropat Aurelian Preda se întâmplă minuni!

La Mănăstirea Dervent, unde și-a ales locul de veci Aurelian Preda se petrec adevărate minuni. Oamenii care se roagă la crucile care cresc natural, sunt vindecați peste noapte. Cântărețul, care a murit de cancer la 47 de ani a venit la Dervent în ultimii trei ani de zile, pentru a-și ameliora suferințele.

RomaniaTV.net
30 sept. 2016, 08:40

Aurelian Preda va fi adus vineri (30 septembrie), în țară de la Viena, unde s-a stins din viață marți, și va fi depus în Capela Cimitirului Bellu, pentru ca cei care l-au apreciat, să-i aducă un ultim omagiu. Duminică va fi îngropat la Mănăstirea Dervent, situată în satul Galişa, judeţul Constanţa, potrivit click.ro.

Aurelian a descoperit acest colț de rai în urmă cu trei ani, când și-a visat locul de veci. Întrebat cum a ales această mănăstire, artistul a povestit cum a ajuns aici în urmă cu trei ani. „De fapt, m-a ales ea pe mine şi are o poveste foarte frumoasă. În urmă cu câţiva ani, am avut o cădere foarte mare, din punct de vedere medical şi, stând într-o convalescenţă profundă, am avut un vis, deşi nu sunt sigur că a fost vis, parcă era o voce care-mi vorbea în ureche şi mă încuraja, spunându-mi aşa: «Stai liniştit, că nu vei muri! Atunci când va fi să pleci din această lume, vei fi în Casa Domnului, pe malul unei ape, într-un lăcaş de cult ce poartă nume de trecătoare». Iar primul meu duhovnic, părintele Galeriu, un om ales şi cu mult har, mi-a spus aşa: «După ce-am să plec din această lume, tu o să ai o perioadă fără duhovnic, ai să rătăceşti prin viaţă, dar ai să găseşti un duhovnicla o mănăstire, iar când ai să-l vezi mergând desculţ prin iarbă, vei şti că el este»”, a mărturisit Aurelian Preda în ultimul interviu, acordat revistei Taifasuri. Continuarea pe click.ro