Laura Dincă, prima reacţie după ce lui Cristi Boureanu i s-a refuzat ELIBERAREA

Laura Dincă suferă enorm după ce, pentru a doua oară, judecătorii au refuzat eliberarea lui Cristian Boureanu din arestul preventiv.

26 iul. 2017, 13:36
Laura Dincă, prima reacţie după ce lui Cristi Boureanu i s-a refuzat ELIBERAREA

Laura Dincă este nerăbdătoare să îl vadă liber pe iubitul său și vrea să se căsătorească cu fostul politician imediat cum problemele lui legale vor dispărea, dovedindu-i în acest fel că îl iubește enorm și că îl susține indiferent de situație.

Cristian Boureanu rămâne în arest preventiv până pe 24 august. Decizia este definitivă

„Nu pot să cred, nu pot să înțeleg. E clar că vor să îl dea un exemplu, nu înțeleg de ce sunt atât de duri cu el”, a spus Laura Dincă pentru SpyNews, plângând de ciudă că iubitul ei nu a fost eliberat, iar judecătorii au decis, de data asta definitiv, că trebuie să rămână în arest.

În seara zilei de 8 iunie Cristian Boureanu a iscat un scandal de proporții cu oamenii legii, după ce fostul parlamentar a lovit în zona inghinală și i-a prin mâna în portiera mașinii unui polițist care, apoi, l-a făcut KO cu un pumn plasat în maxilar. Fostul deputat se află în arest pentru 30 de zile şi riscă o pedeapsă de 3 ani de închisoare.