Laurette, bătută cu bestialitate de iubitul ei

Scandal monstru între Laurette Attindehou&nbsp şi fostul iubit, Mihai Ştefan. Frumoasa mulatră este îngrozită că Mihai vrea să-i ia fetiţa şi face declaraţii uluitoare.

15 aug. 2014, 12:46
Laurette, bătută cu bestialitate de iubitul ei

Laurette e disperată că fostul iubit, Mihai, vrea să-i ia fetiţa. Furios din cale afară după ce şi-a văzut copilul, pe micuţa Serena, desculţă prin ziare, Mihai s-a dus cu Poliţia şi cu reprezentanţi de la Protecţia copilului să-şi ia fetiţa, rămasă la Brăila, în grija mamei lui Laurette.

Deşi a evitat până acum să dezvăluie cauza despărţirii dintre ea şi Mihai, Laurette a răbufnit şi a mărturisit iubitul ei a fost violent în timpul relaţiei.

„Mihai este bolnav de gelozie! Eu nu am vrut să spun niciodată prin ce am trecut. Am trăit un coşmar! M-a bătut de atâtea ori! De acum nu mai vreau să tac. Nu ştiu ce l-a apucat acuma. De o lună şi jumătate, m-a ignorat total. Şi pe mine şi pe fetiţă. Nu a sunat, m-a blocat de peste tot. Am încercat să dau de el şi nimic. Mi-a închis orice formă de comunicare. Nu l-a interesat dacă fetiţa are ce mânca! A văzut că nu vreau să mă mai întorc la el. De aia face aşa. Bine că nu a reuşit să ia fata. Dar mă poate da în judecată!”, a declarat Laurette, potrivit click.ro.

Citeşte şi: TRAGEDIA prin care trece Laurette. Modelul a suferit o mare pierdere