Renunţă la DIVORŢ? Un afacerist român şi-a acuzat soţia de PROSTITUŢIE dar acum o vrea ÎNAPOI

Lovitură de teatru în scandalul de divorţ dintre un afacerist aflat în închisoare şi ocelebră vedetă din România. După ce şi-a acuzat soţia de prostituţie şi de relaţii extraconjugale, bărbatul nu mai ştie ce să facă pentru a reintra în graţiile femeii!

13 ian. 2018, 14:19
Renunţă la DIVORŢ? Un afacerist român şi-a acuzat soţia de PROSTITUŢIE dar acum o vrea ÎNAPOI

Ciprian Nistor a solicitat luna trecută la Judecătoria Sectorului 1 desfacerea căsătoriei. Motivul? Şi-a învinuit soţia de prostituţie şi de relaţii extraconjugale. Între timp, a revenit la sentimente mai bune, ba chiar i-a cerut iertare în genunchi celebrului fotomodel. Din Penitenciarul Gherla, acolo unde ispăşeşte o pedeapsă de 15 ani pentru o evaziune fiscală în valoare de 2 milioane de euro, bărbatul face tot posibilul să reintre în graţiile femeii iubite.

Şoc în showbiz! Divorteaza la putin timp de la nuntă: „A intretinut relaţii intime contra cost”

„Laurette abia aşteaptă să divorţeze, ca să scape de nebun, dar se pare că lucrurile nu sunt atât de simple. După ce a jignit-o, Ciprian nu ştie cum să-şi mai ceară iertare şi să o înduplece pe Laurette să renunţe la despărţire. I-a trimis cadouri scumpe, i-a dat bani, buchete enorme de flori, un telefon de ultimă generaţie, chiar nu mai ştie ce să-i cumpere. Ba, i-a spus chiar să-şi aleagă ce maşină vrea ea, că o va avea. A spus că-şi retrage cererea de divorţ, pentru că o iubeşte şi vrea să fie din nou o familie. Ea nu vrea nici un cadou, ci doar divorţul”, a spus un apropiat de-al cuplului pentru Click.

Laurette şi Ciprian Nistor s-au căsătorit pe 21 februarie 2017, la Penitenciarul Jilava.