Lavinia Pârva şi Ştefan Bănica Jr. dau cărţile pe faţă. Cei doi au vorbit despre despre copil şi nuntă VIDEO

"Au sau nu planuri de nuntă? Sunt pe cale să devină părinți?" - Sunt doar câteva din întrebările la care fanii Laviniei Pârva și ai lui Ștefan Bănică încă așteaptă răspunsuri. Discreți în legătură cu povestea lor de dragoste, fericitul cuplu evită adesea să dea detalii despre viața lor privată. Lavinia a vorbit însă la România TV despre momentul în care va deveni pentru prima dată mamă.

30 mai 2017, 12:38
Lavinia Pârva şi Ştefan Bănica Jr. dau cărţile pe faţă. Cei doi au vorbit despre despre copil şi nuntă VIDEO

De mai bine de 4 ani, Lavinia Pârva și Ștefan Bănică trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste, informează România TV. Deși presa a speculat în repetate rânduri că ar fi însărcinată, Lavinia mărturisește că are încredere că va deveni mamă la momentul potrivit. De aceeași părere pare să fie și Ștefan Bănică.

Citeşte şi Lavinia Pârva, anunţ de ultim moment. „Nasc în curând…” VIDEO

„Îmi place să fiu în preajma copiilor, mă simt bine alături de ei. Nu pot să spun cum aș fi eu ca mamă. Sigur că îmi doresc copil. Când vrea Dumnezeu, Doamne-ajută. Orice femeie își dorește la un moment dat să aibă un copil”, spunea Lavinia Pârva. 

Deși a fost cerută de soție de aproape 1 an…

„Uneori port inelul, dar uneori îl las acasă. Treaba asta e în sufletul meu..E legătura noastră sufletească și îl port aici. De multe ori uit să-l pun pentru că nu port accesorii”, mai spune Lavinia Pârva.