Lavinia Şandru, implicată într-un accident rutier în Capitală

Clipe de coşmar pentru soţia noului ministru al Bugetului, Darius Vâlcov. Lavinia Şandru a fost implicată, miercuri, într-un accident rutier, potrivit România TV. Un şofer neatent i-a lovit în plin maşina. Totul s-a întâmplat cu doar câteva ore înainte ca soţul său să fie învestit ministru.

27 aug. 2014, 11:22
Lavinia Şandru, implicată într-un accident rutier în Capitală

Accidentul în care a fost implicată Lavinia Şandru s-a produs, în jurul orei 13.00, la intersecţia străzii Batiştei cu strada Caragiale, în Bucureşti.

În momentul în care Lavinia Şandru a intrat în intersecţie la volanul unui jeep, a acroşat un autoturism care nu a respectat semnificaţia indicatorului „cedează trecerea”. Maşina lovită de Lavinia Şandru a acroşat un alt autoturism care era staţionat. În urma accidentului rutier, bărbatul care nu a respectat regulile de circulaţie a fost rănit uşor şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale„, a declarat la România TV, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere, Andrei Codău.

Şoferului vinovat de producerea accidentului i se va întocmi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Şoţul Laviniei Şandru, Darius Vâlcov, este noul ministru al Bugetului. Traian Băsescu a semnat decretul de numire al lui Vâlcov în funcţia de ministru delegat pentru Buget, în locul lui Liviu Voinea. Darius Vâlcov va depune jurământul în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Palatul Cotroceni, la ora 18.00.