Legea vaccinării s-ar putea modifica. Anunţul a fost făcut de un deputat PSD

Publicat: Marţi, 14 Noiembrie 2017 15:05 // Actualizat: Marţi, 14 Noiembrie 2017 15:10 // Sursa: romaniatv.net

Decizie de ultimă oră în Parlament despre legea vaccinării. Mai mulţi parlamentari vor să schimbe legea în aşa fel încât românii să poate alege dacă-şi vaccinează copiii sau nu.

Foto: sanoteca.md

Deputatul PSD Cristina Dumitrache, iniţiatorul acestor modificări la legea vaccinării, susţine că sunt articole abuzive care trebuie eliminate din această lege. Culmea e că legea a apărut tocmai ca să îi oblige pe părinţi să îşi vaccineze.

"În forma in care a ajuns la noi la Camera, pot să spun că au fost o serie de articole care ne-au trezit ingrijorari. Este vorba de articolul 40, care la litera "e"  prevede că un părinte care a refuzat în repetate rânduri vaccinul poate fi decăzut din drepturile părinteşti.  E o masura excesiva si abuziva", a spus Cristina Dumitrache, potrivit România TV

Deputatul susţine că soluţia ar fi eliminarea acestor articole care ar duce la  care ar duce la situaţii inacceptabile şi abuzive.

Citeşte şi Manifestaţie împotriva obligativităţii vaccinării

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cristina dumitrache deputat PSD legea vaccinarii modificare legea vaccinarii vaccin
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 nov 17:05
Răspunde | Votează email 0 email
altVasile
Un agricultor curios, cu mintea ”științifică”, se întreabă: ”Ce se va întâmpla dacă va semăna în lotul său de pământ (cernoziom de cea mai înaltă calitate) CARTOFI STRICAȚI primăvara?” Ce credeți ce va culege acesta din lotul său de pământ toamna?! Va culege o roadă bogată de CARTOFI NOI sau un morman de BURUIENE care nu folosesc la nimic?! Să răspundă fiecare, în funcție de IQ-ul său!

Ce se va întâmpla însă în situația în care vom inocula în corpul UNUI OM SĂNĂTOS o supă de substanțe toxice extrase din HOITURILE pline de boli ale unor MORTĂCIUNI NECURATE (rinichi de maimuțe verzi omorâte, porci uciși, copii avortați, etc) – supă cunoscută sub numele de ”vaccinuri”? Iarăși, să răspundă fiecare, în funcție de cum îl duce sau nu îl duce capul! Suntem doar în democrație – fiecare este liber să gândească cum vrea. Cel puțin atâta timp cât democrația nu s-a transformat încă în demoNOcrație.

Personal însă nu pot să cred, nici măcar dacă mă pici cu ceară, în medicina bazată pe MORTĂCIUNI! În medicina bazată pe VIAȚĂ cred. Cum însă aș putea să cred în medicina bazată pe mortăciuni?!

În concluzie. De cânt este lumea și pământul a funcționat, funcționează și va funcționa întotdeauna următoarea LEGE: ceea ce seamănă omul, aceea și va secera! Cine a semănat VÂNT, va culege FURTUNĂ!

Cine seamănă boală în corpul său, boală și va culege (oricât de mult nu s-ar lăsa amăgit de contrariu). Cine însă seamănă sănătate în corpul său, sănătate și va culege. Fiecare va culege ceea ce a semănat…

”16 Îi veţi cunoaşte după roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini?
17 Tot aşa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rău face roade rele.
18 Pomul bun nu poate face roade rele, nici POMUL RĂU NU POATE FACE ROADE BUNE.
19 Orice pom care nu face roade bune este tăi
1
EUR
4.6528
RON
12 Dec
noapte -1 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H