Lia Olguţa Vasilescu, către deputatul PNL Mihai Voicu: „Nu-mi da lecţii de anticorupţie, bubosule!”

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, a reacţionat dur, pe Facebook, la o postare a deputatului PNL, Mihai Voicu, numindu-l "deputat turist de Dolj". "Mișule! Un sfat! Nu-mi da lecții de anticorupție, bubosule!", i-a transmis social-democrata liberalului.

13 dec. 2015, 20:47
Lia Olguţa Vasilescu, către deputatul PNL Mihai Voicu: „Nu-mi da lecţii de anticorupţie, bubosule!”

Deputatul PNL Mihai Voicu a criticat, pe pagina sa de Facebook, limbajul suburban folosit deputatul PSD Claudiu Manda, într-o conversaţie pe reţeaua de socializare. 

„Două observații, pline de dezgust:1. Așa tratează președintele PSD Dolj un craiovean 2. Nu doar politețea, ci și cratimele reprezintă un mister pentru PSD”, a scris Voicu.

Cu două zile înainte, Mihai Voicu făcuse o remarcă și la adresa pierderii de către Craiova a competiției pentru desemnarea Capitalei Culturală Europeană: „Miroase foarte urât cu proiectul Craiovei. Știați că proiectul din Baia Mare a costat 5000 de euro iar cel din Craiova 3.000.000? Baia Mare s-a calificat . Fără comentarii.”, relatează craiovaforum.ro.

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a reacționat dur pe pagina personală de Facebook, la adresa deputatului PNL Mihai Voicu:

„De parcă doar el ar posta numai tâmpenii! Mișu Voicu, deputat turist de Dolj, a aflat într-una din vizitele anuale prin județ și a și ținut să-și împărtășească prostia și altora, că în Craiova s-ar fi cheltuit 3 milioane!!!!! de euro doar pentru competiția Capitală Culturală. Cum a adunat el? Cum făcea la partid cu colecta de pe la șefii de deconcentrate? Nici măcar! A adunat bugetul anual al TUTUROR instituțiilor de cultură din Craiova. După părerea lui ar trebui să desființăm cu totul filarmonica, teatrul de păpuși, opera, casa de cultură, ansamblul folcloric etc. Normal că ar vrea să le deființăm, de vreme ce el nu vine la niciun spectacol, că oricum nu vine prin județ. Mișule! Un sfat! Nu-mi da lecții de anticorupție, bubosule!”.