Lider PSD, plângere penală la Parchet pentru semnăturile de convocare a sesiunii extraordinare. Reacţia opoziţiei

Liderului grupului PSD din Camera Deputaţilor, Daniel Suciu, a declarat  că a depus la Parchetul General o plângere penală referitoare la lista de semnături prin care partidele de opoziţie au solicitat convocarea unei sesiuni extraordinare.

RomaniaTV.net
26 sept. 2018, 11:24
Lider PSD, plângere penală la Parchet pentru semnăturile de convocare a sesiunii extraordinare. Reacţia opoziţiei

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat în Parlament, despre plângerea penală că demersul social-democraţilor este „jalnic” şi se duce „într-o zonă ridicolă”. Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat că prin plângerea penală depusă de liderul deputaţilor PSD se încearcă ”timorarea opoziţiei”.

„Fiind lider de grup la PSD, am depus plângere penală la Parchet, în care am solicitat acestuia să verifice dacă listele de semnături depuse pentru convocarea sesiunii extraordinare nu intră sub incidenţa falsului în înscrisuri publice. Am făcut plângerea în numele grupului PSD, în calitatea mea de lider de grup, săptămâna trecută, pe 18 septembrie, dacă nu mă înşel”, a declarat Daniel Suciu, miercuri, pentru MEDIAFAX.

Liderul deputaţilor PSD a adăugat că sunt „cel puţin 20 de cazuri” de semnături referitor la care social-democraţii au semne de întrebare.

„Sunt cel puţin 20 de cazuri prin care, dacă nu eram într-o instituţie serioasă, aveam impresia că cineva ne ia de proşti. Nu am cum, vă dau un singur exemplu, să fiu în Norvegia la un post de radio să vorbesc despre ceva şi în acelaşi timp să fiu în Bucureşti şi să semnez cererea de convocare, nu am cum să fiu în nordul Moldovei să adun semnături pentru o campanie publică şi să semnez cererea de convocare a sesiunii extraordinare”, a spus acesta.

Citeste mai mult pe Mediafax.ro.