Saci cu probe, scoşi cu excavatorul din curtea lui Gheorghe Dincă. 23 de locuri unde ar fi putut ascunde urmele crimelor, verificate

Anchetatorii au revenit marţi la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. Noi probe au fost descoperite în curtea lui Gheorghe Dincă, puse în cutii și duse la expertiză. Anchetatorii au avut o zi încărcată, au săpat în 23 de zone considerate suspecte după ce s-au făcut verificări cu scanner-ul. Însă sunt multe de ridicat din curtea lui Gheorghe Dincă, orice poate fi o probă sau un indiciu. Mai mulți saci au fost scoși cu ajutorul unui excavator. 

20 aug. 2019, 06:32
Saci cu probe, scoşi cu excavatorul din curtea lui Gheorghe Dincă. 23 de locuri unde ar fi putut ascunde urmele crimelor, verificate

Gheorghe Dincă a fost adus marţi la o nouă rundă de percheziţii la casa sa din Caracal. Mai bine de opt ore au durat căutările. În urma săpăturilor anchetatorii au găsit mai multe probe pe care le-au etichetat cu grijă, ca să nu le contamineze.

Procurorii sunt şocaţi de ce au descoperit în curte şi casă. Pamântul a fost verificat la mână, existând suspiciunea că Gheorghe Dincă ar fi încercat să îşi acopere urmele. A improvizat un perete în camera groazei, în timp ce altă încăpere era plină cu pământ. Procurorii au identificat, cu ajutorul radarului, 23 de locuri suspecte în curtea suspectului.

Citeşte şi ULTIMELE IMAGINI cu Luiza în viaţă. Cine e femeia misterioasă care apare pe camere VIDEO ŞOCANT

În paralel, a început și scanarea zidurilor din casa groazei. Anchetatorii cred că Dincă a acoperit urmele de sânge de pe pereți cu ajutorul unor straturi de ciment.

Potrivit România TV, anchetatorii vor să termine toate verificările până joi. În cazul în care se va dovedi că Gheorghe Dincă a ascuns probe importante în pereţii casei, anchetatoprii ar putea lua decizia ca locuinţa să fie demolată bucată cu bucată.