Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Karius, gafeurul din finala Ligii Campionilor. Ofertă de 70 milioane euro pentru portarul Braziliei

Liverpool este la un pas de a ajunge la un acord cu clubul AS Roma pentru aducerea portarului brazilian Alisson, a anunţat presa din Anglia şi Italia.

17 iul. 2018, 17:21
Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Karius, gafeurul din finala Ligii Campionilor. Ofertă de 70 milioane euro pentru portarul Braziliei

Singura îngrijorare a celor de la FC Liverpool este legată de Chelsea, care ar avea aceleaşi intenţii în cazul în care portarul său titular, Thibaud Courtois, ar alege să semneze cu Real Madrid. Totuşi, negocierile pentru portarul titular al naţionalei Braziliei sunt foarte avansate. Englezii au oferit 70 de milioane de euro, sumă acceptată de AS Roma, care mai doreşte, însă, încă cinci milioane de euro sub formă de bonusuri.

În vârstă de 25 de ani, Alisson apără la AS Roma din 2016, atunci când a fost transferat de la Sport Club Internacional, pentru opt milioane de euro. 64 de prezenţe a adunat goalkeeper-ul sud-american până acum la echipa italiană, în 26 dintre ele reuşind să păstreze poarta intactă.

Liverpool a demarat căutările pentru aducerea unui nou portar ca urmare a gafelor incredibile comise de germanul Loris Karius, în finala Ligii Campionilor de la Kiev. Două greşeli impardonabile a făcut Karius, în meciul pierdut cu 3-1 în faţa Realului, care a continuat evoluţiile nesigure şi în acest presezon. În ceea ce-l priveşte pe Alisson, acesta a fost cel mai bun portar din Serie A în sezonul trecut.

Gafa lui Karius cu Tranmere, pe 11 iulie, într-un amical: