Liviu Dragnea, despre declaraţiile lui Gabriel Oprea: Nu credeam să facă o asemenea greşeală. O să povestesc după congres

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, referindu-se la afirmaţiile fostului vicepremier Gabriel Oprea, că nu credea ca acesta să facă "o asemenea greşeală" precizând că va povesti după congres "cum a fost".

RomaniaTV.net
09 mart. 2018, 09:41
Liviu Dragnea, despre declaraţiile lui Gabriel Oprea: Nu credeam să facă o asemenea greşeală. O să povestesc după congres

„Am citit acest editorial al domnului Oprea şi nu credeam că o să facă o asemenea greşeală. După congres o să povestesc cum a fost atunci”, a spus Liviu Dragnea, la Parlament.

Gabriel Oprea a susţinut, într-o postare pe Facebook, că Liviu Dragnea a ajuns preşedintele PSD „şi cu ajutorul” său şi „sprijinul UNPR”.

Gabriel Oprea a dezvăluit că Liviu Dragnea a apelat în repetate rânduri la ajutorul său, ajutor care „a fost decisiv pentru destinul lui politic si chiar personal”. 

„Am apreciat faptul că domnul Dragnea m-a numit camarad, într-o declaraţie referitoare la vecinul meu de cartier, Codrin Ştefănescu. Sigur că mă numeşte camarad! Au existat multe momente în care faptul că a apelat la sprijinul meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea. Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic şi chiar personal. Poate, cândva, voi povesti în amănunt”, a scris Gabriel Oprea pe Facebook. 

Reacţia lui Gabriel Oprea vine după ce, în contextul acuzaţiilor privind relaţia cu SRI, Liviu Dragnea i-a răspuns lui Codrin Ştefănescu: „Cred că domnul Codrin Ştefănescu poate să ceară aceste explicaţii de la camaradul lui, Gabriel Oprea, de la asociatul lui, Gabriel Oprea, care sigur n-are nicio legătură cu sistemul”.