Liviu Dragnea, despre evaluarea miniştrilor din Guvernul Tudose: Unii stau pe scaun, alţii stau în picioare

Activitatea miniştrilor din Cabinetul Tudose urmează să fie evaluată de Comitetul Naţional Executiv ce are loc vineri la Suceviţa. Întrebat de situaţia în care se află miniştrii, Liviu Dragnea a spus că "unii stau pe scaun, alţii în picioare", dar că e mult mai bine decât în cabinetul trecut.

RomaniaTV.net
29 sept. 2017, 10:07
Liviu Dragnea, despre evaluarea miniştrilor din Guvernul Tudose: Unii stau pe scaun, alţii stau în picioare

Unii stau pe scaune, alţii în picioare. Este o analiză a activităţii guvernamentale de la instalare până azi. Stăm mai bine decât în perioada trecută. Vom discuta şi despre activitatea parlamentară, despre relaţiile dintre Guvern şi Parlament şi despre baza de date a membrilor de partid„, a declarat vineri Liviu Dragnea.

Întrebat zilele trecute de o posibilă remaniere în cabinetul Tudose, liderul PSD a spus că nu va merge în şedinţa CExN cu vreo propunere de schimbare.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a mai declarat vineri că procurorii ar trebui să investigheze situaţia de la CFR, acolo unde pierderile depăşesc 142 milioane de euro, în condiţiile în care în infrastructură nu se văd lucrările, „dar ne lovim de o virgulă în contract şi cerem bani”.

Avem 142 milioane euro pe care o societate de stat, CFR, trebuie să le plătească ca şi pretenţii. Cred că procurorii, între 2-3 hotărâri de guvern, pe care le investighează, poate investighează de ce statul român trebuie să plătească unor firme, în general străine. Nu facem lucrări, în schimb plătim. Aveţi aceste informaţii pentru CFR SA”, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, la Suceviţa.

Dragnea a mai spus că pretenţiile sunt ridicate după identificarea unor erori care sunt „scăpate” chiar cu complicitatea unor angajaţi din companii.

Guvernul ar trebui să trimită asta la procurori pentru că nu e în regula. Nu îmi permit să spun cum au decis instanţele. Se plătesc pentru tot felul de pretenţii. Ascultând mai mulţi colegi, e cu complicitate a unora din societăţile respective. Nu facem nimic, dar punem o virgulă în contract şi cerem bani, a mai declarat liderul PSD.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se întruneşte, vineri, la Suceviţa, pentru a dezbate priorităţile legislative ale partidului, cele mai importante fiind legile justiţiei, cărora social-democraţii trebuie să le stabilească un calendar de adoptare în Parlament.