Liviu Dragnea, despre guvernul Tudose: Încep să apară semne foarte bune din ceea ce era întârziat

La o lună de la învestirea Guvernului Tudose, Liviu Dragnea spune că premierul e „un om pragmatic” care îi pune la treabă pe miniştri şi „încep să apară semne foarte bune din ceea ce era întârziat” din programul de guvernare.

RomaniaTV.net
02 aug. 2017, 07:04
Liviu Dragnea, despre guvernul Tudose: Încep să apară semne foarte bune din ceea ce era întârziat

Chiar dacă spune că este prea devreme să facă o evaluare, şeful PSD susţine că „dincolo de afecţiune”, în relaţia cu Guvernul vor conta rezultatele.

„Despre Guvern: eu le-am spus la început, chiar la Cotroceni, că relaţia dintre mine şi ei nu va fi una bazată pe dragoste sau prietenie, ci doar pe rezultate. Sigur că nu suntem duşmani, dar dincolo de prietenie, dincolo de afecţiune, vor prima rezultatele. Pe mine şi pe noi, ca partid şi coaliţie, ne interesează rezultatele, deci va fi o relaţie bazată strict pe cifre şi pe rezultate pentru că este un program care a fost votat de oameni şi care are ca obiective principale mai mulţi bani în buzunarele românilor, o ţară dezvoltată”, a declarat Dragnea la Antena 3. 

CITEŞTE ŞI Dragnea, despre acuzaţiile cum că ar deţine acţiuni la Tel Drum: Nu am avut acţiuni, nu am acţiuni şi nu o să am acţiuni acolo