Liviu Dragnea: Nu există nici o intenţie de remaniere a Guvernului. Nu retragem sprijinul lui Ponta

Liviu Dragnea a declarat, joi seară, la România TV, că nu se discută în PSD despre remanierea Guvernului. Preşedintele Partidului Social Democrat a mărturisit că există nemulţumiri în partid, însă nu se pune problema retragerii sprijinului lui Victor Ponta.

15 oct. 2015, 19:49
Liviu Dragnea: Nu există nici o intenţie de remaniere a Guvernului. Nu retragem sprijinul lui Ponta

Nu s-a discutat în partid despre nici o remaniere, nici oficial, nici neoficial. Nu există nici o intenţie de remaniere. Am discutat şi cu Ponta despre aceste zvonuri. Nu are niciun suport real acest zvon. În partid s-ar putea să existe nemulţumiri, dar nu este obligatoriu să genereze discuţii despre remaniere. Nu se pune problema ca PSD-ul să retragă sprijinul lui Ponta„, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

Referitor la zvonurile apărute joi în presă potrivit cărora Dragnea doreşte înlocuirea unor miniştri, printre care Iulian Matache, Robert Cazanciuc sau Sorin Cîmpeanu, preşedintele PSD a infirmat aceste informaţii.

Există în PSD nemulţumiri faţă de anumiţi miniştri. Dacă aş spune că tot partidul este fericit de prestaţia fiecărui ministru, atunci aş minţi. Nu e obligatoriu să facem remanierea în seara asta„, a subliniat şeful PSD.