Liviu Dragnea: Nu se pune problema remanierii lui Tudorel Toader. Directive pentru ministrul Justiţiei

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, după şedinţa BPN, că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, trebuie să prezinte un calendar pentru legile justiţiei şi să aibă o poziţie faţă de întâmplările din ultima perioadă. Dragnea a spus însă că nu se pune problema remanierii lui Toader.

25 sept. 2017, 12:24
Liviu Dragnea: Nu se pune problema remanierii lui Tudorel Toader. Directive pentru ministrul Justiţiei

„Ministrul Justiţiei trebuie să facă două lucruri: să prezinte un calendar de promovare a legilor justiţiei şi cred că era firesc şi e firesc în continuare să aibă o poziţie publică faţă de nenumeratele întâmplări din ultima perioadă generate de înregistrări, de dezvăluiri”, a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a spus însă că nu se pune problema remanierii lui Tudorel Toader şi că şi Codrin Ştefănescu s-a mai calmat.

„Tudorel Toader e un om pe care îl apreciez foarte mult, are ritmul lui”, a mai afirmat Dragnea.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, luni, că la Consiliul Executiv (CEx) al partidului va cere revocarea lui Tudorel Toader din funcţia de ministru al Justiţiei, acuzându-l că nu a luat atitudine împotriva DNA, în urma anchetei care le vizează pe Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb.