Dragnea, despre Iohannis: Are talente ascunse. Când se face manipulare profesionistă poate fi definită ca vrajă

Liviu Dragnea, atac la Klaus Iohannis. Preşedintele PSD le-a spus sibienilor că în ciuda argumentelor din campania prezidenţială a celor care-l susţineau pe Iohannis, el nu vrea ca România să preia modelul administraţiei din Sibiu.

25 mai 2016, 13:59
Dragnea, despre Iohannis: Are talente ascunse. Când se face manipulare profesionistă poate fi definită ca vrajă

Mi-aduc aminte în timpul anului prezidenţial că se vorbea că trebuie să fie votat Klaus Iohannis preşedinte ca să facă din toată ţara ce a făcut din Sibiu, în municipiul Sibiu. Eu vă spun că nu vreau. Din câte ştiu, mai sunt 100 de străzi de pământ, în municipiul Sibiu. Eu nu vreau să avem aşa ceva în România. (…) Am auzit lucruri pe care vă spun sincer 99% din cetăţenii României care nu stau în Sibiu nu le ştiu. Lucruri care lipsesc în acest municipiu şi care în majoritatea muncipiilor din România există. Sper ca cetăţenii din Sibiu să reuşească să rupă această vrajă. Pentru că a fost o vrajă, o vrajă în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Liviu Dragnea, la Sibiu, potrivit Mediafax.

Potrivit preşedintelui PSD, Klaus Iohannis a dat dovadă de „talente ascunse”.

Un om care a convins populaţia unui municipiu apreciat şi respectat în ţară şi nu numai să primească voturi păstrând în continuare o sută de străzi de pământ înseamnă că are talente ascunse, pe care noi, care suntem ingineri şi suntem mai aplicaţi nu le avem. Noi vorbim despre lucruri realiste. Am vorbit de vrajă pentru că atunci când se face o manipulare profesionistă şi foarte inteligentă poate fi definită ca vrajă. Adică oamenii sunt vrăjiţi de farmecul unui candidat, nu că el este vrăjitor, Doamne fereşte”, a mai spus Dragnea.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat, marti, Guvernul Ciolos, afirmand ca se intreaba daca membrii Executivului „stiu si nu vor sa faca sau nu stiu si sunt incompetenti”. Intrebat de ce nu depune o motiune de cenzura la adresa Guvernului tehnocrat, liderul PSD a spus ca a inceput aceasta discutie cu Calin Popescu Tariceanu, Valeriu Steriu si cu colegii sai din partid, dar ca este posibil ca presedintele Iohannis sa-l propuna din nou premier pe Dacian Ciolos.

In legatura cu o posibila motiune de cenzura, Liviu Dragnea spune ca „inca nu avem siguranta ca atunci cand vom merge la Cotroceni, daca depunem motiune de cenzura si daca motiunea trece, domnul presedinte Iohannis nu ni-l propune din nou pe domnul Ciolos sau nu propune un alt tehnocrat, sa fie Guvernul tehnocrat 2 sau Guvernul tehnocrat reloaded, ‘guvernul meu’, oricum ar fi, si atunci sa ajungem din lac in put, (…), atunci chiar sa intram in instabilitate. Sa vina un guvern pe care iar nu o sa-l gestionam, un guvern care iar o sa stea cateva luni de zile sa populeze ministerele cu ministri carora o sa le trebuiasca doua – trei luni de zile sa inteleaga ce este cu ei pe acolo, pana ajungem la alegerile parlamentare. Inca nu avem acest raspuns ca daca acest guvern pica, presedintele Iohannis va propune, va desemna un prim ministru care vine din propunerile partidelor politice ca sa formeze un guvern care sa isi asume aceste responsabilitati„.

CITEŞTE ŞI: Liviu Dragnea: Alegerile locale vor fi o victorie pentru PSD, dar nu ceva spectaculos