Liviu Dragnea: „Sorin Grindeanu nu este omul SRI”

Liderul PSD, Liviu Dragnea a vorbit în exclusivitate miercuri seară, la România TV despre motivele care l-au determinat să-l propună pe Sorin Grindeanu pentru funcţia de premier al României.

28 dec. 2016, 18:31
Liviu Dragnea: „Sorin Grindeanu nu este omul SRI”

Liderul PSD Liviu Dragnea a explicat de ce l-a ales pe Sorin Grindeanu pentru funcţia de prim-ministru al României. Acesta a ţinut să precizeze miercuri seară, la România TV faptul că Grindeanu nu are nicio legătură cu SRI şi că l-a ales pentru această funcţie datorită calităţilor sale.

„Propunerea am făcut-o eu. Nu am primit in plic de la nimeni, nici macar de la SRI. Azi am luat o decizie importantă pentru mine. Am decis sa separam apele intre servicii si partid. Grindeanu nu este omul SRI-ului este un coleg de partid. Dupa discutia cu dna Shhaideh m-am gandit, m-am consultat cu cativa colegi, cu dnul Tariceanu si am ajuns la aceasta propunere, care intruneste pachetul minim de conditii pentru a pune in practica programul de guvernare: sa fie un om care merge acolo la treaba, nu pentru un proiect personal de imagine, care are capacitate de munca, care e cinstit, care nu e acoperitul nimanui, care tine cont de responsabilitatea uriasa cu care ar putea fi investit si care are capacitatea de a gestiona”, a spus Liviu Dragnea.

Potrivit liderului PSD, documentul în care se află cea de-a doua propunere a fost deja trimis preşedintelui Klaus Iohanis.

Citeşte şi Dragnea şi Tăriceanu, AVERTISMENT pentru Iohannis după propunerea lui Grindeanu ca premier: „Al doilea refuz ar fi un gest SUICIDAR”