Liviu Vârciu a făcut marele anunţ. „Mă voi însura!”

Liviu Vârciu are de gând să se însoare. Artistul, care este tatăl unei fete pe nume Carmina, urmează să devină tătic pentru a doua oară, actuala lui iubită, Anda Călin, fiind însărcinată.

22 iun. 2017, 10:55
Liviu Vârciu a făcut marele anunţ. „Mă voi însura!”

Liviu Vârciu, care le-a arătat de curând imagini cu casa lui fanilor săi, a fost căsătorit o singură dată, cu Adelina Pestriţu, însă după mariajul respectiv a lăsat să se înțeleagă că nu mai are de gând să se așeze prea curând la casa lui. Acum pare că s-a răzgândit în ceea ce privește un nou mariaj.

LIVIU VÂRCIU şi iubita lui, prima fotografie împreună, după ce s-a aflat că vor deveni părinţi FOTO

„Da, normal… cu siguranţă mă voi însura. Nu e momentul acum, dar când o să simt că trebuie să fac pasul ăsta, cu siguranţă o voi face”, a afirmat Liviu Vârciu la o emisiune tv.

„Mă bucur că îmi vine un copil acum, o fetiţă, şi că sarcina decurge aşa cum ar trebui să decurgă o sarcină normală. Mă bucur că fii-mea o să ia examenul pentru clasa a IX-a şi sunt tare mândru de ea. Tati, sunt mândru de tine! Am fost la banchet, nu am fost la examen pentru ca e la Arad si eu am filmat, dar la banchet am fost langa ea. Pentru ca i-am promis de anul trecut ca vin la banchet si am fost tare mandru sa o vad cât de mult a crescut”, a mai spus Liviu Vârciu.