Locuri BÂNTUITE din România: de la Triunghiul Bermudelor din Transilvania la pădurea ucigaşă

Legende urbane sau adevăruri care sunt "dincolo de noi"? Poveştile cu locuri bâtuite aduc groază localnicilor şi deliciul aventurierilor care le vizitează în căutare de apariţii misterioase.

31 mart. 2014, 09:41
Locuri BÂNTUITE din România: de la Triunghiul Bermudelor din Transilvania la pădurea ucigaşă

Unii spun că n-au vazut nimic, dar alţii se jură că fantomele le-au trecut prin faţa ochilor, aşa că legendele se păstrează şi devin tot mai puternice.

Pădurea Radovan, bântuită de o tânără sinucigaşă

Pădurea Radovan, aflată în judeţul Dolj este străbătută de o şosea pe care au loc adesea accidente, deşi segmentul de drum este drept. După părerea localnicilor, există o singură explicaţie: şoferilor le apare în faţă „mireasa din Radovan”, fantoma unei tinere îmbrăcată în rochie de mireasă, care îi terorizează şi pe cei care se plimbă noaptea în pădure.

FENOMENE PARANORMALE: Portalul „spre alte lumi” din satul spaniol Ochate

Legenda are mai multe variante. Unii spun că fantoma este a unei tinere care a venit din Moldova ca să câştige bani pentru familia ei, dar s-a spânzurat în pădurea Radovan crezând că este însărcinată, ceea ce ar fi însemnat o mare ruşine la vremea respectivă. Ca sinucigaşă, nu a fost înmormântată creştineşte şi nici rudele, care erau sărace, nu au putut veni să aibă grijă de mormânt, aşa că sufletul ei nu şi-a găsit liniştea.

Alţi localnici spun că fantoma din pădurea Radovan este a unei tinere căreia i-a murit logodnicul chiar înainte de nuntă. Dupa ce l-a aşteptat îmbrăcată în rochie de mireasă, vestea morţii lui a făcut-o să se arunce într-o fântână, dar nici după moarte nu a încetat să-şi caute iubitul. Tocmai de aceea mireasa ar apărea doar în faţa maşinilor conduse de tineri necăsătoriţi.

Drumul Naţional 7, tragedii provocate de o mireasă moartă

Tot o mireasă care îşi caută mirele şi tot accidentele de maşină stau în centrul legendei legate de Drumul Naţional 7. Aici, în apropiere de Găieşti, judeţul Dâmboviţa, ar fi murit cu decenii în urmă o tânără, chiar în ziua nunţii ei. De vină a fost un accident de circulaţie care l-a ucis şi pe cel cu care trebuia să se căsătorească. De atunci au loc foarte multe accidente în acea zonă, în special lângă crucea ridicată de familie în memoria tinerei mirese.

Fotografiile care te vor ÎNSPĂIMÂNTA: Fantomele chiar EXISTĂ. Vezi DOVEZILE

într-o perioadă de numai doi ani, 12 bărbaţi necăsătoriţi au murit în apropierea acestei crucii, ceea ce îi face pe localnici să se gândească la un blestem al miresei care, nu se ştie de ce, nu a putut părăsi această lume împreună cu logodnicul ei.

Citeşte mai mult pe unica.ro