FENOMENE PARANORMALE: Portalul „spre alte lumi” din satul spaniol Ochate

Un ținut misterios sau chiar blestemat, în care se petrec doar lucruri ciudate și inexplicabile. Acesta este satul spaniol Ochate, care este abandonat de mai mulți ani și despre care se spune că este un portal spre alte lumi.

09 mart. 2014, 09:06
FENOMENE PARANORMALE: Portalul „spre alte lumi” din satul spaniol Ochate

Ochate este un mic sat aflat în nordul Spaniei, în provincia Burgos. Istoria sa nu este foarte bine cunoscută, dar se știe faptul că la sfârşitul secolului al XX-lea cea mai mare parte din populație a fost răpusă de o maladie cruntă. Atunci a fost momentul în care cei care au supraviețuit ca prin minune au părăsit aceste locuri ciudate. În prezent, Ochate este compus doar din câteva clădiri care au intrat în paragină și nimic mai mult, scrie efemeride.ro.

Cu toate acestea, există numeroase relatări cu iz paranormal care înconjoară aceste locuri. Povești cu lumini ciudate, presupune nave extraterestre, care se văd aproape în fiecare noapte pe cerul straniu din Ochate, dispariții de ființe umane și apariția unor creaturi care scot sunete bizare și înspăimântătoare.

Un OZN sau un meteor gigantic? Obiectul misterios fotografiat pe cerul Marii Britanii FOTO

În aprilie 1982, ziarul spaniol Desconocido Mundo a publicat un articol în care erau dezbătute faptele inexplicabile care se petrec în Ochate. Articolul a fost însoțit de o imagine ciudată, care arată o bilă imensă de foc care se îndreaptă cu mare viteză spre sol. Fotografia a fost realizată în 1981 de către Prudencio Muguruza și a generat o sumedenie de întrebări la care nimeni nu a găsit nici până în ziua de astăzi un răspuns clar. Muguruza declarase că înainte de apariția sferei de foc a putut zări cu ochiul liber numeroase alte sfere luminoase care mișunau pe cer. La vremea respectivă, fenomenul OZN nu prinsese amploare din ziua de astăzi și puțini erau cei care aveau curajul să-l confirme public. Acesta este poate și motivul pentru care fotografia lui Muguruza a provocat numeroase dezbateri.

Unul dintre primele rapoarte care poarta marca inexplicabil a fost efectuat în 1868, când preotul satului a dispărut fără urmă. Ani buni mai târziu, clopotnița bisericii din Ochate a fost lovită de un fulger și s-a transformat brusc într-un medalion pe care era înfățișat un chip de femeie.

MISTERUL muntelui Pic de Bugarach. Lumea crede că de acolo „îşi fac plinul” extratereştrii

În anii care au urmat, disparițiile oamenilor a luat amploare. Autoritățile au întrat în alertă și nimeni nu știa unde „pleacă” locuitorii din Ochate, în condițiile în care niciun cadavru nu a fost descoperit niciodată. Apariția creaturilor umanoide devenise un fapt obișnuit. Mai mulți fermieri susțineau că în fiecare noapte, pe terenurile lor, pot vedea creaturi care seamănă atât de bine cu oamenii, dar care par desprinse dintr-o altă lume.

Experții în fenomene paranormale s-au deplasat de nenumărate ori în micuțul sat spaniol. Aici au captat numeroase sunete de joasă frecvență pe care nu le-au putut explica. Acest fenomen este similar cu cel cunoscut drept Elctronic Voice (voce electronică) și care apare în general în locurile care sunt bântuite de fantome.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile stranii care s-au petrecut de-a lungul timpului în Ochate. Acesta este și motivul pentru care se crede că acest ținut este, de fapt, un portal care face legătura cu alte dimensiuni și prin care diverși locuitori ai Universului trec pentru a ajunge mai repede pe Terra. Deocamdată, Ochate rămâne un loc învăluit în mister și nimeni nu reușește să înțeleagă mare lucru din fenomenele bizare, care se petrec în fiecare zi.

Sicriul CONTROVERSAT din perioada lui Iisus care ar putea da peste cap CREŞTINISMUL şi BIBLIA