Loredana Chivu, în lacrimi. A fost umilită în ultimul hal de iubit

Loredana Chivu e în lacrimi, după ce s-a despărţit de iubitul ei. Blonda a trăit cea mai mare umilinţă din viaţa ei.

12 apr. 2018, 06:10
Loredana Chivu, în lacrimi. A fost umilită în ultimul hal de iubit

Loredana Chivu s-a despartit de Mihai, de Paste, dupa ce ar fi fost umilita in ultimul hal. Mai precis, acesta ar fi inselat-o cu o prietena!

Loredana Chivu, ANUNŢ despre sarcină. „După naştere, o să ma operez….”

„M-a umilit, si-a batut joc de mine, m-a mintit, nu m-a iubit niciodata. Avea o relatie in paralel cu o alta femeie pe care eu o cunosc, nu o pot numi prietena. Nu inteleg de ce a stat atat cu mine, de ce s-a intors la mine mereu cand ne desparteam, de ce-mi spune ca ma iubeste si sa-l iert! I-am oferit totul, si el si-a batut joc de mine. Simteam de ceva timp ca sunt insealata si l-am tot intrebat si-mi spunea ca nu e adevarat. Dar acum sunt 100% sigura pentru ca am vazut cu ochii mei. Aleia ma vorbeste de rau, rade de mine, isi bate joc, si mie, in fata, imi spune ca ma iubeste”, le-ar fi spus Loredana Chivu apropiatelor ei, conform WOWbiz.ro.

La scurt timp dupa ce s-a despartit de iubit, Loredana Chivu a lasat de inteles si pe pagina sa de socializare ca e in lacrimi si ca ar fi fost umilita de el. Initial, blondina a postat un anunt „Sfarsitul unei relatii”, langa care a scris „Si am ajuns la sfarsitul unei mari minciuni”.