Loredana Chivu, show erotic la petrecerea de eliberare a unui interlop celebru! „Audienţa” a luat foc!

A fost petrecere mare, zile trecute, la Constanţa, unde au curs râuri de alcool şi s-au fript zeci de purceluşi la proţap! Motivul? Un celebru interlop a scăpat din spatele gratiilor şi a dat un mare chef la care a fost invitată să danseze nimeni alta decât fosta asistentă păcătoasă. Loredana Chivu face pereche cu Denisa Despa, aşa că cele două fete, îmbrăcate sumar, s-au unduit lasciv în faţa unei armate de peste 50 de bărbaţi.

08 oct. 2017, 11:02

Loredana Chivu a plecat cu scandal de la emisiunea lui Dan Capatos în urmă cu doi ani şi de atunci se învârte tot mai mult în cercuri periculoase. Se pare că blondei îi place să trăiască aşa, căci recent a încins atmosfera la o petrecere exclusiv pentru bărbaţi la care a fost invitată să danseze din buric. Echipată cât mai transparent posibil şi cu sânii, care îi „evadau” din sutien, fosta asistentă s-a pus pe treabă.

S-a rupt în figuri o seară întreagă, iar alături i-a stat Denisa Despa, buna sa prietenă, cu care împarte de ceva timp scena pe la petrecerile private, nunţile şi botezurile, la care cele două sunt invitate „la pachet”. Fetele nu au fost singurele care şi-au umplut sutienele de bani. Dedicaţiile au curs toată seara atunci când a început să cânte Adi Minune.

Fosta asistentă tv cere de la 500 de euro pentru a dansa la astfel de petreceri, dar pleca acasă şi cu bancnotele pe care le strânge în timpul prestaţiei de la diferiţi domni care o solicită să le danseze direct la masă.