LOTO cu ghinion: A câştigat marele premiu la LOTO, iar acum trăieşte un coşmar

O tânără de 21 de ani, care a câștigat premiul cel mare la loto pe când era doar o adolescentă, a fugit de acasă după ce a fost amenințată că va fi stropită cu acid pe față, scrie Mirror.

RomaniaTV.net
23 apr. 2017, 21:42
LOTO cu ghinion: A câştigat marele premiu la LOTO, iar acum trăieşte un coşmar

Jane Park s-a plâns, la începutul acestui an, că premiul uriaș câștigat pe când avea doar 17 ani i-a distrus viața și a anunțat atunci că vrea să dea în judecată loteria.

Acum, tânăra spune ca a fost nevoită să plece de acasă în urma unor amenințări care par cât se poate de reale. ”Jane a trecut prin lucruri traumatizante și se teme pentru ceea ce i s-ar putea întâmpla. Este foarte speriată. Au început să o amenințe că îi vor turna acid pe față. Mesajele par reale. Au început să o compare cu Katie Piper (o prezentatoare TV atacată cu acid). Jane a încercat să se arate curajoasă și să treacă mai departe, însă i-a fost greu”, a povestit un apropiat al tinerei.

Potrivit apropiaților, totul a început după ce o persoană a reușit să-i intre în telefon și să pună mâna pe mai multe fotografii compromițătoare pentru care i-a cerut bani. Pentru că Jane nu a cedat, amenințările au devenit din ce în ce mai violente și mai reale.

LOTO, LOTO 6 DIN 49: REZULTATE LOTO 23 aprilie 2017, NUMERELE LOTO EXTRASE duminică 23.04.2017 UPDATE