LOTO vine cu schimbări. Care sunt priorităţile noului director general

Asigurarea stabilității și profesionalizarea actului de management al Companiei Naționale Loteria Română sunt prioritățile noului director general al instituției, Ovidiu Portariuc. El a declarat, joi, pentru AGERPRES, că numirea sa la conducerea Loteriei Române este "o provocare" lansată de "colegii din Consiliul de Administrație"

12 oct. 2017, 06:09
LOTO vine cu schimbări. Care sunt priorităţile noului director general

„Este o societate grea, cu multe proiecte în derulare, unele strategice, care își propun să consolideze poziția Loteriei Române pe piața românească. M-am familiarizat în ultimele luni ca membru CA cu problematica complexă existentă în cadrul Loteriei Române și am multe obiective stabilite pentru perioada următoare, dar voi vorbi la momentul potrivit despre ele. Deocamdată, vreau să asiguram stabilitatea și profesionalizarea actului de management după lunga perioadă de turbulențe din ultimii ani’, a afirmat Portariuc.

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Loteria Română l-a numit, miercuri, în funcția de director general pe Ovidiu Portariuc, fost consilier al ministrului Finanțelor Publice. El l-a înlocuit în funcție pe Mircea Croitoru, care preluase conducerea companiei pe 28 septembrie 2017.

Economistul Ovidiu Portariuc a fost, în perioada 2012-2016, primar al municipiului Botoșani.