Lovitură dură pentru Elena Udrea de la partidul său. De ce nu poate candida Udrea pe listele PMP

Elena Udrea primeşte o lovitură dură din partea PMP. Potrivit România TV, este vorba despre criteriile elaborate de liderii PMP pentru alegerile de anul viitor.‎ Cel mai important criteriu, integritatea - candidaţii nu trebuie să aibă probleme cu legea. Iar din acest motiv Elena Udrea nu poate fi susţinută electoral.

02 iul. 2015, 07:54
Lovitură dură pentru Elena Udrea de la partidul său. De ce nu poate candida Udrea pe listele PMP

Liderii PMP au hotărât să elaboreze acest document care conţine criteriile pe care viitorii candidaţi ai partidului, atât de la alegerile locale cât şi de la cele parlamentare, trebuie să le respecte.

Cel mai important criteriu este integritatea, potrivit România TV. Niciun candidat nu trebuie să aibă probleme cu legea sau să existe suspiciuni referitoare la acest lucru. În acest sens, Elena Udrea iese din discuţie pentru că fosta şefă PMP este implicată în două dosare penale.

Citeşte şi: Elena Udrea se relaxează într-un complex de lux din Mamaia

Astfel, fostul său partid o scoate din cursa pentru alegerile din 2016, asta deşi existau deja discuţii privitoare la susţinerea Elenei Udrea pe listele PMP.

Un lider PMP din Neamţ a declarat că membrii partidului nu o vor susţine, sub nicio formă, pentru a candida pe listele lor la alegerile parlamentare.

Alte criterii incluse în documentul prezentat exclusiv de România TV sunt: o listă de semnături de susţinere, la care se adaugă faptul că viitorii candidaţi trebuie să aibă o activitate politică remarcabilă.