Lovitură pentru Primăria Sectorului 1. Licitaţia pentru brandul Rapid a fost ANULATĂ

Adunarea creditorilor SC FC Rapid SA, societate intrată în faliment în iunie anul trecut, a respins, marţi, evaluarea de 406.000 de euro făcută pentru brandul Rapid, astfel că licitaţia anunţată pentru luna viitoare a fost anulată.

19 sept. 2017, 13:18
Lovitură pentru Primăria Sectorului 1. Licitaţia pentru brandul Rapid a fost ANULATĂ

Azuga Waters, firmă aparţinând familiei Valerii şi Violeta Moraru, a socotit din poziţia creditorului majoritar că suma stabilită de evaluator, 406.000 de euro, este mult prea mică pentru valoarea brandului Rapid. Astfel, s-a stabilit ca toată procedura să fie reluată de la zero, de selectarea ofertelor şi celelalte amănunte urmând să se ocupe lichidatorul judiciar Mihai Florea, scrie ProSport.

Cine se află în spatele clubului Rapid înfiinţat de Primăria Sectorului 1. Este un afacerist controversat

Decizie avantajează pe moment Academia Rapid, care a închiriat marca Rapid pe un an, în numele Primăriei Sectorului 1, contra sumei de 5.000 de euro plus TVA pe lună. Contractul dintre SC FC Rapid SA şi Academia Rapid stipula faptul că în momentul în care marca Rapid s-ar fi adjudecat la licitaţie, acordul înceta de drept. Pe termen lung, însă, nemulţumirea creditorilor încurcă lucrurile. Cu cât e suma cerută mai mare, cu atât va fi mai greu, pentru cei interesaţi să cumpere brandul Rapid.

RAPID, de vâzare. Brandul, culorile, cinci sigle şi palmaresul costă 406.000 DE EURO