LUCIAN BUTE BADOU JACK. Promisiunea lui Lucian Bute înaintea meciului pentru titlul mondial WBC

LUCIAN BUTE BADOU JACK. Lucian Bute (36 ani) s-a arătat încrezător că poate câștiga meciul cu suedezul de origine gambiană Badou Jack, campionul mondial WBC la categoria supermijlocie, programat, duminică, 1 mai, de la ora 5:00 (ora României), într-o gală profesionistă ce va avea loc la Washington.

26 apr. 2016, 10:06
LUCIAN BUTE BADOU JACK. Promisiunea lui Lucian Bute înaintea meciului pentru titlul mondial WBC

LUCIAN BUTE BADOU JACK. „Pot aduce ceva diferit în ring decât ultimii săi doi adversari și să îl surprind, cum am făcut cu DeGale, care a crezut că voi fi o pradă ușoară. Orice îndoieli am avut înaintea meciului cu DeGale au dispărut atunci și acum am încredere că pot câștiga în fața unui campion mondial … stilul său mi se potrivește. Vom oferi fanilor un meci mare. El e cu siguranță în formă și foarte încrezător. Eu voi aduce un plus de experiență, iar centura verde este în joc. Avem toate ingredientele să ținem suporterii ridicați pe scaune pe 30 aprilie”, a declarat Lucian Bute, fostul campion mondial IBF al categoriei, într-un interviu acordat site-ului Fight Hype, despre meciul cu Badou Jack.

LUCIAN BUTE BADOU JACK. Meciul carierei pentru Lucian Bute PROMO VIDEO

LUCIAN BUTE BADOU JACK. Lucian Bute a precizat că se simte un boxer împlinit, după ce și-a apărat titlul mondial de nouă ori, dar centura de campion mondial WBC ar fi un bonus pentru cariera sa: „Deja mă simt împlinit, am fost campion mondial și mi-am apărat titlul de nouă ori. Centura verde WBC ar fi un bonus extraordinar în acest moment al carierei. Înainte de a avea șansa la titlul IBF, eram pe drumul către centura WBC la supermijlocie, așa că mă simt norocos și binecuvântat să am această oportunitate. Îi mulțumesc campionului că a acceptat acest meci și echipei mele”.

LUCIAN BUTE BADOU JACK. Pugilistul gălățean a precizat că era deja în cantonament când i s-a oferit șansa acestui meci cu Badou Jack: „Am spus da pe loc. Eram deja în mare formă, deoarece mă antrenam din februarie și sunt încrezător că voi fi pregătit pe 30 aprilie. Ultimele două cantonamente au fost fără accidentări și m-am simțit în formă maximă în seara meciului, așa că am urma același program, cu ajustări minore pentru strategia meciului cu Badou Jack”.

Lucian Bute – Badou Jack, meciul pentru titlul mondial WBC, în direct la TV în România

LUCIAN BUTE BADOU JACK. Lucian Bute a mai spus că a fost lângă ring la ambele meciuri susținute de Badou Jack în 2015, cel mai bun an din cariera pugilistului de 32 de ani. „De fiecare dată a avut o prestație excelentă și a obținut victorii meritate în fața unor oponenți de valoare. Nu a luat-o pe calea cea ușoară și îl apreciez pentru decizia de a mă accepta drept challenger”, a spus românul despre meciul LUCIAN BUTE BADOU JACK, care va FI LIVE VIEDEO la DIGI SPORT şi ONLINE pe RomaniaTV.net.

LUCIAN BUTE, în vârstă de 36 ani, are în palmares de 32 de victorii (25 KO) și 3 înfrângeri la profesioniști. De la pierderea titlului mondial IBF, în 2012, în fața englezului Carl Froch, românul a câștigat doar două dintre cele patru meciuri disputate. El s-a înclinat în fața canadianului Jean Pascal, în 2014, înainte de a fi învins la puncte de James DeGale, anul trecut în luna noiembrie.

BADOU JACK (32 ani) a înregistrat, la rândul său, ca profesionist 20 de victorii, între care 12 prin KO, un egal și o înfrângere. El a intrat în posesia titlului mondial WBC pe 24 aprilie 2015, după victoria la puncte, în unanimitate, înregistrată în fața americanului Anthony Dirrell. Pugilistul, a cărui mamă este suedeză iar tatăl gambian, își va pune în joc pentru a doua oară centura cucerită anul trecut, după ce a apărat-o cu succes în fața lui George Groves.

LUCIAN BUTE BADOU JACK. Gala care va avea loc la arena DC Armory din Washington va mai cuprinde, pe lângă duelul dintre Lucian Bute și Badou Jack, și confruntarea dintre dintre britanicul James DeGale, actualul campion mondial IBF la supermijlocie, și mexicanul Rogelio Medina. Învingătorii celor două lupte urmează să se înfrunte într-un meci pentru unificarea titlului mondial la această categorie, în cursul acestui an.