Lucian Bute va boxa cu italianul Andrea Di Luisa pe 15 AUGUST

Lucian Bute va boxa pe 15 august, la Montreal, cu Andrea Di Luisa, un italian care deţine titlul EBU-EU la categoria supermijlocie.

14 iul. 2015, 19:57
Lucian Bute va boxa cu italianul Andrea Di Luisa pe 15 AUGUST

Lucian Bute (35 de ani) va boxa cu Andrea Di Luisa (33 de ani) după un an şi jumătate de ultima luptă, când a fost învins de Jean Pascal.

„După o absenţă de 18 luni sunt mulţumit că revin în ring. Am trăit cei mai dificili trei ani ai carierei mele. Sunt încrezător, cel mai important lucru pentru mine este că sunt sănătos. Am regăsit plăcerea de a mă antrena pe care o pierdusem odată cu accidentările. Mă simt excelent la antrenamente, atmosfera este fromoasă, mă antrenez puternic şi abia aştept să urc în ring. Di Luisa este un boxer bun, cu viteză bună, e campion european. Eu sunt sănătos, în plină pregătire, mă simt bine, abia aştept ca ziua de 15 august să vină. Îmi place foarte mult ceea ce fac. Sunt convins şi încrezător că voi avea şansa de a boxa din nou pentru un titlu”, a declarat Lucian Bute.

Andrea Di Luisa, în vârstă de 33 de ani, are în palmares 17 victorii şi două înfrângeri, dintre succese 13 fiind înainte de limită.