Luna Plină de pe 7 august ne afectează puternic

A fost mereu asociată cu fenomenele paranormale și cu dezastrele naturale. Luna Plină este un fenomen natural care se produce la anumite intervale de timp și care aduce cu sine numeroase schimbări pe plan emoţional. 

RomaniaTV.net
07 aug. 2017, 09:03
Luna Plină de pe 7 august ne afectează puternic

Faza de Lună Plină este momentul în care Luna se află în opoziţie cu Soarele. Pe 7 august 2017 va fi Lună Plină în Vărsător şi, totodată, eclipsă parţială de Lună. Este a doua Lună Plină în acest semn zodiacal din 2017, prima având loc la mijlocul verii, pe 22 iulie. Dacă eşti o fire mai sensibilă, e posibil să treci printr-o serie de stări contradictorii, care îți dau peste cap ritmul biologic. 

Conflict interior puternic

Înainte de Luna Plină, e posibil să te simţi mult mai agitată ca de obicei şi să experimentezi stări conflictuale cu eul tău interior. Vei fi nemulțumită de tot ceea ce faci şi se poate să fii dezamăgită de persoane în care aveai încredere. Dacă irascibilitatea ta atinge cote maxime, e nevoie să te relaxezi şi să petreci un timp singură. Cu ajutorul introspecţiei, vei reuşi să te înţelegi mai bine şi să treci peste perioada dificilă. 

Află cum ne mai afectează Luna Plină pe clickpentrufemei.ro.