LUNA SÂNGERIE, predicţii APOCALIPTICE. Vezi ce aduce cu sine acest fenomen

Un fenomen astronomic cu efecte alarmante va avea loc miercuri seară. Luna roşie care va apărea pe cer mâine ar putea atrage după sine un val de sinucideri şi epidemii, avertizează specialiştii. Potrivit profeţiilor, "luna de sânge" marchează sfârşitul lumii şi a doua venire pe Pământ a lui Mesia.

RomaniaTV.net
07 oct. 2014, 12:40
LUNA SÂNGERIE, predicţii APOCALIPTICE. Vezi ce aduce cu sine acest fenomen

Luna Sângerie este în centrul unor scenarii apocaliptice. „În fiecare lună sângerie există ceva ce începe cu tragedie şi se termină cu triumf. Lucrurile se schimbă în lume, iar Dumnezeu încearcă să ne spună asta în mod supernatural”, spune pastorul creştin John Hagee, în timp ce pastorul Mark Biltz vorbeşte despre posibilitatea izbucnirii de războaie, a aparişiei unor calamităţi economice.

Luna de Sânge apare pe 8 octombrie pentru a doua oară în 2014, după cea din 15 aprilie 2014, şi va fi urmată de alte două fenomene similare, pe 4 aprilie 2015 şi 28 septembrie 2015.

Astrologul Mariana Cojocaru a numit luna în curs „octombrie roşu” din cauza fenomenelor astronomice care nu prevestesc tocmai lucruri bune. „Semaforul roşu existenţial este aprins, este cod roşu”, a spus Mariana Cojocaru la România TV.

„Discutăm de riscuri de sinucideri, de omucideri, de persoane, elemente dubioase care vor ieşi la lumină, de epidemii. Atenţie că suntem exact în zona aceasta de trecere, când se instalează anotimpul rece şi lucrurile, practic, virozele, dar şi tot ce ţine de scăderea imunităţii pe eclipsă de lună ne poate afecta foarte tare organismul”, a explicat astrologul.

Eclipsa de pe 8 octombrie nu va fi vizibilă în România, pentru că fenomenul se va produce pe parcursul zilei, când Luna este sub linia orizontului.

„Luna Sângerie”, din nou pe cer. Unde este vizibil fenomenul VIDEO

Cu toate acestea, astrologul Mariana Cojocaru spune că ţara noastră va trece printr-o perioadă dificilă. „Şi România poate fi afectată. Depinde clar acum de momentul, de poziţia, de aspectele şi de locul unde se va detensiona brusc acest mecanism”, a mai spus Mariana Cojocaru.