Luptător K1, ARESTAT pentru că a răpit copilul unui prezentator TV. Atac în stil MAFIOT

Scandalul dintre un celebru prezentator TV şi soţia acestuia ia amploare: un luptător K1 a fost arestat, fiind acuzat de comiterea unui atac în stil mafiot.

25 ian. 2016, 15:44

Sebastian Cusa a fost arestat la domiciliu pentru că a organizat, la cererea soţiei lui Mihai Heimann, un atac împotriva prezentatorului TV. Luptătorul este acuzat că, la cererea Genţianei Heinmann, a încropit o „brigadă”, alături de alţi doi mardeiaşi, şi l-a atacat pe Mihai Heimannîn plină stradă, l-au bătut şi i-au răpit copilul, pe care i l-au predat mamei, scrie SpyNews.

CITEŞTE ŞI Prezentator de televiziune din România, bătut cu sălbăticie de interlopi. Copilul său de şase ani a fost răpit

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, Genţiana Heimann este acuzată de instigare la lipsire de libertate şi nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului, în timp ce interlopii plătiţi de aceasta pentru lipsire de libertate şi lovire, în condiţiile în care prezentatorul TV a avut nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale.