Liviu Dragnea: Concluzia CEx este de apreciere a modului în care premierul gestionează îndeplinirea programului de guvernare

Concluzia conducerii social-democrate este de apreciere privind modul în care premierul Viorica Dăncilă gestionează îndeplinirea programului de guvernare, dar şi de cum acţionează miniştrii, a declarat, luni, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului.

RomaniaTV.net
16 apr. 2018, 13:03
Liviu Dragnea: Concluzia CEx este de apreciere a modului în care premierul gestionează îndeplinirea programului de guvernare

„Concluzia nu numai a mea, ci şi a colegilor noştri este de apreciere privind modul în care gestionează şi privind modul cum miniştrii acţionează”, a afirmat Dragnea, întrebat cum apreciază îndeplinirea programului de guvernare de către premierul Viorica Dăncilă.

El a spus că există însă o problemă de comunicare a măsurilor, dar şi cazuri în care schimbarea „unor lucruri vechi” poate să genereze şi reacţii negative.

„Avem aceeaşi problemă veche pe care am tot discutat-o şi o discutăm şi în zilele următoare de a avea o comunicare mult mai eficientă a ceea ce se întâmplă în Guvern, adică nu să comunicăm ce nu se întâmplă, ci să comunicăm ce se întâmplă şi de a explica mai bine. În acelaşi timp, suntem conştienţi că orice măsură guvernamentală sau legislativă care vrea să schimbă nişte lucruri vechi şi deranjează anumite grupuri poate să genereze şi reacţii negative, dar programul de guvernare este important pentru noi şi îl vom duce la îndeplinire”, a susţinut Dragnea.