Măcelul de la Tânganu, anunţat pe Facebook. Postări incendiare ale membrilor clanului Chira pe Facebook înainte să-şi atace rivalii

Postări incendiare ale membrilor clanului Chira pe Facebook demonstrează că interlopii pregăteau de sărbători confruntarea cu rivalii lor. Bușcă, unul din liderii grupării, își anunța într-o transmisiune live pe Facebook prietenii că urmează să meargă la pușcărie. Asta în timp ce sărută pătimaș tăișul unui topor.

RomaniaTV.net
22 ian. 2019, 12:28
Măcelul de la Tânganu, anunţat pe Facebook. Postări incendiare ale membrilor clanului Chira pe Facebook înainte să-şi atace rivalii

„Mă știe o țară-ntreagă! O țară-ntreagă! Nu murim noi, nemuritorii! Trebuie să mergem înainte! Forță! De sărbători acasă, la urmă unde vrea Dumnezeu! Mergem toți la pușcărie! Frați! Mergem, să moară copiii mei, la pușcărie! Doi, trei, patru…mergem la pușcărie!”, striga Bușcă, agresorul de la Tânganu, într-o postare pe Facebook, în timp ce sărută pătimaș tăișul unui topor. 

Confruntarea la care face interlopul referire a avut loc două zile mai târziu. Victimele au povestit, pentru România TV,  clipele de groază prin care au trecut.

„Am avut un conflict mai vechi de prin luna aprilie-mai…iunie…astă-vară. De-acolo a plecat tot balamucul. El mai fusese tăiat în plămân o dată. Și n-a fost mulțumit și a vrut să-i ia viața de tot! Trebuia să venim de sfântul Ștefan să scoatem firele. Ne-am trezit că a venit unul, a băcat mașina-n noi. Un Jeep…și ne-a băgat în șanț. N-am putut să mai facem nimic. S-au pus în drumul nostru și au tăbărât pe noi 10-12 inși. Mi-a scos splina, mi-a tăiat piciorul…Știe toată Poliția! Dar Poliția, la trei tentative de omor, cu un picior amputat, uitați, lovitură la cap cauzatoare de moarte… n-au luat nicio măsură de arestare! La toată lumea spune că ei nu merg la pușcărie, că au bani!”, au povestit victimele clanului Chira.

Bușcă, interlopul care a și-a asumat rolul de tartor al clanului din Tânganu, a făcut o postare-șoc la doar o oră de la măcel.

„Ori mor, ori trăiesc! De-acum încolo ori mai mierlesc unul, ori mă mierlește! Să arăt cine e Bușcă! Da, …. L-am prins! A avut noroc! Și de-aici încolo îi arăt eu lui cine-i Bușcă! Așa șchiop! Mi-am revenit! Lui i-am zis! La fiecare-n parte! L-am prins! I-am dat una, așa, două…gata, mânca-v-aș…voastră! Păi credea că scapă din mâna mea băiatul lui Teguța?! Credea că nu pun mâna pe el! Hai…vă pupă fratele vostru!”, a spus Buşcă, într-o postare video pe Facebook. 

Ultima confruntare dintre clanurile rivale de la Cernica a avut loc înainte de Revelion. Trei persoane au fost arestate după scandal şi sunt cercetate pentru tentativă de omor.