Mădalin Ionescu şi Cristina Şişcanu, scandal CONJUGAL în direct FOTO

Madalin Ionescu a avut parte de o surpriza uriasa, marti seara, in platoul emisiunii pe care o prezinta la Kanal D. Sotia lui, Cristina Siscanu, i-a facut scandal in direct dupa ce prezentatorul ar fi glumit mai mult decat trebuia, luni seara, cu cantareata Corina.

22 iun. 2016, 07:12

Corina a fost una din invitatele din emisiune, iar la scurt timp dupa ce s-a asezat pe canapea a inceput sa poarte tot felul de discutii fara perdea cu Madalin Ionescu. Dupa ce a dansat alaturi de ea si a facut mai multe glumite, Corina a marturisit despre prezentatorul TV ca reprezinta idealul ei in materie de barbati.

Mădălin Ionescu este foc şi pară. Cristina Şişcanu în iposteze fierbinţi, în miez de noapte FOTO

Revoltata de imaginile vazute la televizor, Cristina Siscanu a venit in platou si s-a aratat nemultumita si dezamagita de felul in care au decurs lucrurile. Ea si-a acuzat sotul ca nu a stiut sa impuna o limita.

„Cand am vazut aseara imaginile nu prea am stiut cum sa reactionez cu mine insumi. Poate in alte cupluri lucrurile acestea sunt normale sau se trece cu vederea, dar eu stiam ca traim o altfel de poveste de dragoste si mi s-a parut ca nu ai impus aseara o bariera. Nu vreau sa comentez atitudinea Corinei, mi s-a parut ca nu ai impus restrictii, ai pus intrebari despre sex”, a spus Cristina Siscanu.

Mădălin Ionescu, dus de urgenţă la spital. „Medicii mi-au spus că am inima…”

„Imi pare rau pentru aceasta situatie. Eu m-am simtit foarte bine aseara in emisiune. Eu i-am spus si lui Madalin ca este un mare vrajitor. Eu ti-am spus si in emisiune ca sunt o femeie cu principii si valori si nu vreau sa stric relatia nimanui, doar ca dupa ce mi-ai vorbit de bustiera mea, mi-ai spus ca sotia ta e o femeie foarte deschisa si intelegatoare. Asa ca am simtit ca imi permit sa fac aceste glumite”, a spus Corina, printr-o interventie telefonica.

„Am fost deplasat, Corina? Nu mi se pare normal. Discutiile acestea nu ar trebui sa le purtam aici. Eu nu cred ca s-a intamplat ceva. Discutia noastra poate continua si acasa. In acest moment, eu plec din platou”, a incercat Madalin Ionescu sa scape din situatia incomoda.

Situatia a luat o alta intorsatura. Madalin Ionescu a fost intampinat cu un tort, semn ca intregul moment a fost o simpla farsa.