Mădălin Ionescu, momente cumplite. „Mi-am petrecut ultimele zile între spitale…”

Mădălin Ionescu a trecut prin momente dificile, fiind nevoit să alerge din spital în spital.

13 apr. 2018, 10:44
Mădălin Ionescu, momente cumplite. „Mi-am petrecut ultimele zile între spitale…”

Mădălin Ionescu a trecut prin clipe cumplite, după ce tatăl său a ajuns de urgență la spital. Prezentatorul TV l-a adus cu ambulanța de la Râmnicu-Vâlcea la București, iar șansele erau destul de mici. Din fericire, tatăl lui Mădălin Ionescu este acum în stare bună. Acesta a postat o fotografie cu tatăl său, alături de un mesaj emoționant.

Mădălin Ionescu, în lacrimi. Ce mărturisire i-a făcut soţia lui, Cristina Şişcanu

„El este tatăl meu! Un om de o rară gentilețe sufletească. Mi-am petrecut ultimele șapte zile între spitale, cu speranța că va supraviețui, că nu va pierde lupta cu destinul! Când l-am adus cu salvarea de la Râmnicu-Vâlcea la București nu știam dacă va exista un happy end!

Șansele erau mici! În acest caz am reacționat ca o familie puternică, unită! Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile! Tata ne va mai privi o perioadă cu ochii lui bleu, de o blândețe nesfârșită!

P.S. Știți cine este tatăl meu? Unul din coordonatorii lucrărilor de construcție a celor mai importante hidrocentrale din nordul Moldovei până în inima Ardealului … Decorat înainte de 1989 pentru merite deosebite în muncă, unul din eroii tăcuți ai României!

Unul din eroii care și-au riscat de nenumărate ori propria viața pentru ca alte generații să trăiască mai bine decât generația lui! Unul din eroii care nu și-au cerut niciodată drepturile! A făcut totul din convingere, chiar dacă țara nu i-a dat mai nimic, în schimb!”, a scris Mădălin Ionescu.