Mădălina Manole s-ar fi sinucis pentru că avea cancer. Cine îi ştia secretul

Moartea şocantă a Mădălinei Manole, în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, a dat naştere multor zvonuri care încercau să explice tragedia. Unul dintre acestea ar spune că Mădălina Manole avea cancer.

14 iul. 2014, 09:11

MADALIAN MANOLE a murit în urmă cu patru ani. În câteva ore după difuzarea ştirii, în presa românească au apărut variante diverse şi, uneori, fantasmagorice privind motivele comiterii suicidului, scrie click.ro. În urmă cu patru ani, cântăreţul Ilie Stoian a povestit ce credea el că s-a întâmplat cu Mădălina Manole, alături de care urcase pe scenă în urmă cu multă vreme.

Citeşte şi MADALINA MANOLE, patru ani de la deces: Cutremurătorul BILET DE ADIO

„Îmi amintesc că am urcat cu Mădălina pe aceeaşi scenă în mai multe spectacole, la Buzău, la Iaşi, la Cluj… Era foarte entuziastă, plină de viaţă, avea o poftă nebună de a cânta. Dar în primul rând era profesionistă. Mădălina părea a fi puternică, dar boala – se pare că suferea de cancer – şi dezamăgirea că nu se mai regăsea în mediul artistic din acest moment probabil că au răpus-o”, spunea Ilie Stoian.

Citeşte şi Noi probe în cazul MORŢII MĂDĂLINEI MANOLE: Tatăl vedetei cere redeschiderea cazului VIDEO

Conform unor informaţii care circulau la acea oră, Mădălina Manole ajunsese la spital înainte cu o lună de moarte, după ce luase o supradoză de paracetamol. Analizele făcute atunci ar fi relevat faptul că avea pancreasul bolnav, suspectând apariţia unui neoplasm (formă de cancer).